Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resim büyümüyor ama görünüşte aslında çok vakit ayırmışsın ama sanki tam olarak o ruhu verememişsın gibi geldi bana gerçi ustalar daha iyi bilir emeğine sağlık profilden çalışmayı denesen daha kolay olur ilk başlarda
Çok emek harcanmış belli gerçekten ama sitede birçok örnek çalışma bulunuyor.Biraz bakınmanızda fayda var.Gözleriniz renkli sanırım dudaklar kadar gözleride vurgulayabilirsiniz.Kolay gelsin.
mavi gül madem işin başındasın..kolay sayılabilir bir tavsiye vereyim sana..kendi resmini photoshopta photocopy haline getir ve üzerinden çizmeye çalış..sanırım en iyi hali böyle olucak..
mavi gül madem işin başındasın..kolay sayılabilir bir tavsiye vereyim sana..kendi resmini photoshopta photocopy haline getir ve üzerinden çizmeye çalış..sanırım en iyi hali böyle olucak..
iyide ben daha photoshop kullanmayı bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum... bütün gün oturup çalışamıyorum... boş zamanlarımda elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum....
ozaman majiskül ve miniskül harflerin yanında font ailelerinin diğer karakterlerinide tasarım içine sokarsan daha basarılı ve ilgi cekeceğini düsünüyorum. Basarılar.