Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ARM hatası

edrfatih

🌱Yeni Üye🌱
tüm arkadaşlardan destek istiyorum. 2 gün sonra gazetemizin baskısı olacak. tasarımları bitirdim. fakat corel de pdf kaydedemiyorum. A R M ile ilgili bi hata veriyo sanırım. ne yaptıysam omadı. şimdiden teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corel tools

tüm arkadaşlardan destek istiyorum. 2 gün sonra gazetemizin baskısı olacak. tasarımları bitirdim. fakat corel de pdf kaydedemiyorum. A R M ile ilgili bi hata veriyo sanırım. ne yaptıysam omadı. şimdiden teşekkürler...

options memoryden ayarları değiştir ram miktarını %45 yap tekrar dene

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
options memoryden ayarları değiştir ram miktarını %45 yap tekrar dene
Uzun zamandır CorelDRAW'daki memory ayarları hiç bir şeye etken olmadığı biliniyor. Denemekte tabii ki fayda var ama memory ayarlarını ister %45 yapın ister %90 yapın bir şey değişmeyecek. Bu nedenle de CorelDRAW X5'te bu seçeneği bulamayacaksınız.

A.R.M. bir hata değildir. Aplication Recovery Manager (Uygulama Kurtarma Yöneticisi) nin baş harflerinden yapılan kısaltmadır. Uygulama kurtarma yöneticisi ram ya da işlemcinin bir iş parçacığı nedeniyle yanlış kullanılıp yazılımın çökmesi durumunda çalışmanızı kaydedip kurtarmak ve Corel geliştirici takımına bir hata raporu göndermek için üretilmiş bir sistemdir. İstenirse ayarlardan iptal edilebilir.

CorelDRAW'da PDF yaparken aldığınız bir hatanın bir çok sebebi olabilir. Öncelikle hangi sürümü kullandığınıza bakıp bu sürümle ilgili tüm servis paket ve yamaları yükleyip PDF yapmayı tekrar deneyin.

Kullandığınız sürüm eski bir sürümse, X4'e terfi etmenizi (X5 henüz yeni çıktığı için ilk servis paketi beklemekte fayda var) şiddetle tavsiye ederim. X4'ün PDF motoru önceki sürümlere kıyasla daha kararlıdır.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corel 12 den beri

ayarları bu şekilde yani rami %45 de kullanıyorum herhangibi bir problem ile karşılaşmadım daha tabi servis paketlerinide kuruyorum corele bilmiyorum başkada arm ile karşılaşmadım daha

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
ayarları bu şekilde yani rami %45 de kullanıyorum herhangibi bir problem ile karşılaşmadım daha tabi servis paketlerinide kuruyorum corele bilmiyorum başkada arm ile karşılaşmadım daha
Ben de varsayılan ayarlarda kullanıyorum. %25. Ben de hiç sorun yaşamıyorum. Ama bellek ayarlarından önce Servis Paketler daha önemli ;)

Bu arada CorelDRAW X5 in deneme sürümünü indirmişstiniz. Kullanmadan önce Memory ayarını yaptınız mı?

KeRASuS_28

🌱Yeni Üye🌱
bellek oranı düşük olduğunda veriyor hatayı .. belleği artırırsanız biraz rahatlarsın ancak büyük dosyalarda yineverecektir aynı hatayı