Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ARN Reklam logo çalışması

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ARN reklkam için yaptığım logoçalışmaları okuldan iş olarak istediler.eğer beğinilirse kullanılacak.yorumlarınızı bekliyorum
69036752wd1.jpg

87381332ru1.jpg

34122509rq0.jpg

15234233lk6.jpg

Benzer konular

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence biraz daha üstünde çalısmalısın, yanlıs anlama ama çok basit olmus çalısmalar

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
birbirinin türevi çalışmalar sadece. acar07'ye katılıyorum. iyi çalışmalar

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bende arkadaşlara katılıyorum ama çook çook kötü degil şevkini kırmak istemem ama daha güzel şeyler çıkabilir...emegine saglık

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler.üstünde çalışıyorum

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
4. çalışmanız gibi çalışmalardan uzak durmanızda fayda var.
Üzerinde durulursa güzel şeyler çıkacak eminim.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
arkadaşların dediği gibi birbirine çok benzeyen çalışmalar bunlar ve 4 numaralı çalışma benzeri çalışmalardan uzak durun...

1. numara üzerinde biraz çalışırsanız iyi bişeyler çıkabilir, noktalı figürler çok büyük, ARN yazı fontu kötü, onu değiştirebilirsiniz, ARN deki R''den reklam yazmak fikri de iyi değil, ARN ve REKLAM yazısı arasında orantı bakımından bir sıkıntı ortaya çıkıyor.. biraz daha çalışmalısınız...

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize eleştirilerinizi dikkte alarak yeni tasarımlara başladım.
herkese kolay gelsin...

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benden sana bir tavsiye brandsoftheworld.com isminde bir site var orda logolara bakarsan belki bir yardımı olur, çoğunlukla çizim halindedir ordaki logolar

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
arn1pp7.jpg

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk basta eline sağlık demek istiyorum

simdi benim anlamadığım bu firmanın ismi A reklam mı ARN reklam mı?

birde ben kendim bir firmaya logo yaparken logonun en küçük yerde bile kullanılabileceğinide düsünerek yaratırım logoyu. örneğin rozette, rozet olursa bu çizgiler kaybolur, kartvizitte bile düzgün sonuç vereceğini pek zannetmiyorum, çünkü incelecek ve kalınlastırma yapmak istediğin zaman fazla kalınlastırayabilirsin

birde gerçi dahaöncede söyledim ama, brandsoftheworld.com isminde bir site var orda logolara bakarsan belki bir yardımı olur, fikrine fikir katabilir ordaki çalısmalar.

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkürler yorum için çizgiler konusunda haklısınız.firmanın adı ARN REKLAM son eklediğim çalışmada kenarda görülen "a"lar amblem .site ismi içinde teşekkürler.yorumlarınızı bekliyorum...

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yazı karakterleriylede birseyler çıkartabilirsin, çok estetik karakterler var çünkü

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. güsel olmuş ellerine sağlık....

aloneMAN

🌱Yeni Üye🌱
logo düşünce olarak güzel başlamışsın tahmin ediyorum sona doğru sıkıcı gelmiş olsa gerek.. fena değil yinede.. kolay gelsin

SS9

🌱Yeni Üye🌱
Aralarında en iyi çalışma 2. çalışma olmuş,eline sağlık.

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo düşünce olarak güzel başlamışsın tahmin ediyorum sona doğru sıkıcı gelmiş olsa gerek.. fena değil yinede.. kolay gelsin

yok hayır sıkıcı gelmek değilde acil yetişmesi gerek aceleden nası olursaya geldi biraz.ama daha üstünde çalışıyorum.teşekkürler....