Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arrow Ankara'da Ofis Ortamında Çalışabileceğim Bir İş arıyorum?

The_CeSeTh

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi ankarada ofis ortamı tercihen çalışabileceğim bir web tasarim şirketi arıyorum. tam zamanlı yada partime olabilir farketmez.

*Daha önce irc firmalarının önde gelenlerinden birinde çalıştım yalnız irc hakkında bilgim olmadığı için webler' le ilgilendim hosting müşteri temsilciliği yaptım .

*Şuan yaşadığım şehir bolu ancak ilgili biriyle anlaşırsam ya onun yardımıyla yada kendi imkanlarımla kalacak yer sıkıntısını gidermeye çalışacağım.

* Yaşım 19-20
* Askerlik istendiği süre kadar tecil ettirebilirim
* Anadolu lisesi mezunuyum
* Pratik ve hızlı bilgisayar kullanıma sahibim.
* Vbulletin Kurulum Tasarım Eklenti Tema vs. alanında kendimi oldukça geliştirdiğimi söyleyebilirim. ( Referans verebilirim )
* Her türlü script kurulumunu yapabilirim ( wp,vb,smf,dle..vs.) bilmediklerimi öğrenmeye hazırım.
* Html Tasarim Edit yapabilirim ( Resmi Referansım mevcuttur isteyene pm ile gönderebilirim )
* İlgilenecek kişiye tek şartım şudur beni yarı yolda bırakmasın ben asla yarı yolda kimseyi bırakmam. ( Gün olur çok iyi işler yaparız iyi paralar kazanırız gün olur maddi sıkıntı yaşanır idare etmesini her zaman bilirim. )
* Para Maaş konusu hiç açmıyorum beni zorda bırakmayacak ufak tefekte yatırım yapabileceğim kadar olsa razıyım
Kısaca Bildiklerimi Laikıyla yerine getirmeye çalışırım kendimi geliştirmeye her zaman hazırım.

( Açık Sözlü olmak gerekirse üniversiteye gidicektim puanımda iyiydi fakat kader bize gülmedi..! Bende iş hayatına atılmaya karar verdim hayatın bir ucundan tutmak istedim elimden tutacak sözünün arkasında duran dürüst kişilerle çalışmak isterim )

Lütfen benim kadar açık sözlü ve ciddi olanlar ilgilensin

Buradaki insanların dürüstlüğüne inandığım hani adam gibi adam olan insanların olduğuna inandığım için bu kadar açık sözlü konuştum

Hepimizin Allah yardımcısı olsun..