Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ARSM Firması İçin Hazırlanan Çalışmalar 2

bynakkas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bynakkas.com
00ko7.jpg

01bq0.jpg

02eh1.jpg

03rr6.jpg

04kr7.jpg

05wv1.jpg

06nt0.jpg

07wz9.jpg

Benzer konular

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
arkadaşım eline emeğine sağlık... gerçekten çok sıkı ve detaylı çalışmışsın.. şimdi herhangi biri için yorum yapamayacağım fakat genel itibari ile güzel çalışmalar..
dikkatimi çeken fontların çok sıradan oluşu ve bazı çalışmalarda logoyu yanlardan basık bir şekilde kullanman.. kendi kurumsalını bozmuşsun yani bunu hiç bir firma yetkilisi istemez sanırım..
başarılar...

bynakkas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bynakkas.com
arkadaşım eline emeğine sağlık... gerçekten çok sıkı ve detaylı çalışmışsın.. şimdi herhangi biri için yorum yapamayacağım fakat genel itibari ile güzel çalışmalar..
dikkatimi çeken fontların çok sıradan oluşu ve bazı çalışmalarda logoyu yanlardan basık bir şekilde kullanman.. kendi kurumsalını bozmuşsun yani bunu hiç bir firma yetkilisi istemez sanırım..
başarılar...

Aslına bakarsan bu konuda çok detaylı biliye sahip değilim 10 yıldır vektörel çalışıyorum fakat hepsini ajanslara veriyor ve orada son halini alıyor çalışmalar. Mesela matbaa baskı ve kesim payları taşırmalar ibi konularda hemen hiç bilim yok denebilir.

: )) sadece araştırmalar ve toplayabildiğim dökümanlar sayesinde bili edinmeye çalışıyorum ....

zor oluyor fakat böyle durum yaniii....
yorumun için teşekkür ederim ... iyi çalışmalar diliyorum ...

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmaların hepsi çok güzel ama beyaz cd zarfında beni rahatsız eden bir şey var ki söylemeden edemicem.logoyu hem perspektifli hemde düz kullanmışsın ve bu ikisinin büyüklükleri hemen hemen aynı. Ayrıca fon olarak kullandığın perspektifli logonun tramı çok ağır, siyahım %20 yada %30 tramı kullanırsan ve öndeki logoyu küçültürsen zarfda çok güzel olur diye düşünüyorum.Yani Çalışma Hemen üstteki cd'ye benzerse daha güzel olur.

ch4os

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım basarılı olmuş tebrik ederim ulaşırsan bana paslasabiliriz.;)

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 Yıldır vektörel çiziyorum demişsin ama baskı aşamasında bilgin olması lazım bence. Bu kadar güzel çalışmalar yapabiliyosan bu kadar kolay bir şeyi öğrenmek senin için sorun olmaz. Çalışmaların çok güzel, eminim sunumunda çok iyidir.

Başarılar...