Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

art çalışma

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
arttwg5.jpg

Renkleri konusunda karasızım.Sizce?

Son düzenleme:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmayı çok küçük yüklemişsiniz
bence 2, logo üzerinde çalışabilirsin kolay gelsin ama yazıyı birazdaha büyük yaparsan daha iyi olabilir

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorum için teşekkürler.Zaten denemekteyim de sitede sorun var gibi olmuyor.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu şekilleri beğenmedim farklıbişeyler yokmu

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
yorum yapmak için art nedir onu bilmek lazım ben şu haliyle çizme satan biyer diyebilirim. lütfen bir açıklam yapın

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu çalışmayı yaparken kafamda bir heykel vardı açıkçası.Şekiller bir çift eli çağrışım yapsın istedim.Ticari kaygısı olmayan bir çalışma arkadaşlar.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Bu çalışmayı yaparken kafamda bir heykel vardı açıkçası.Şekiller bir çift eli çağrışım yapsın istedim.Ticari kaygısı olmayan bir çalışma arkadaşlar.

iyide ticari kaygısı olmadan olsa bile bir logo tasarımı yapıyorsan kafanda bir şirket oluşturursun ona bir yapı biçersin ve ona göre çalışırsın. yoksa tutup iki şekli bir araya getirip hiçbirşeye hizmet etmeyen birşey yaparsan ona logo diyemezsin. bu durumda eleştirilecek veya yorum yapılabilecek birşeyde yok demektir en azından logo klasmanında. saygılar

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Söylediklerinde haklısın muhakkak ama benim ticari kaygıdan kastım büyük beklentiler üzerine kurulu bir çalışma olmadığı manasıydı.Sende takdir edersin ki genelde ticari kaygısı olmayan çalışmaların seninde bahsettiğin(iki şekli bir araya getirip hiçbirşeye hizmet etmeyen birşey) nokta da çok eksiği olur.Ben göze hoş gelen,farklı açılardan değerlendirilebilecek bir çalışma olsun istedim.Faydalı düşüncelerin için sağol.