Article Design Logo Çalışmam
:::AmbrosiA::: ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 1,868 Tepkime puanı 27 Yaş 47 9 Eyl 2008 #2 A dışındaki herşey güzel... sanırım karakteri ve aşırı büyük olması göze batan... elinize sağlık...
MustafaYasar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Mar 2008 Mesajlar 51 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mustafayasar.net 9 Eyl 2008 #3 arkadaşıma katılıyorum A harfinin boyutu ve şekliyle oynama yapmalısın. daha keskin bir A harfi cıkarmalısın bence. İyi çalışmalar..
arkadaşıma katılıyorum A harfinin boyutu ve şekliyle oynama yapmalısın. daha keskin bir A harfi cıkarmalısın bence. İyi çalışmalar..
erdemirs 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2008 Mesajlar 593 Tepkime puanı 13 Web sitesi www.re-imagination.com 9 Eyl 2008 #4 o A benimde hoşuma gidemedi galiba yahu, hem effect'i hem büyüklüğü fazla gibi duruyor.. kolay gelsin.
o A benimde hoşuma gidemedi galiba yahu, hem effect'i hem büyüklüğü fazla gibi duruyor.. kolay gelsin.
güneş gün 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 327 Tepkime puanı 3 9 Eyl 2008 #5 benim fikrim oldukça güzel olmuş sadece a harfinin alt ve üst sınırına hizalayacak kadar diğer yazıları büyültün oldukça hoş emeğinize sağlık...
benim fikrim oldukça güzel olmuş sadece a harfinin alt ve üst sınırına hizalayacak kadar diğer yazıları büyültün oldukça hoş emeğinize sağlık...
cesurmeneli 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 402 Tepkime puanı 6 9 Eyl 2008 #6 maalesef benimde gozume battı meşhur a. lakin şekli hoş. A 'nın fontunu yazının devamının fontuna indirsen problem çözülecek. ellerine sağlık.
maalesef benimde gozume battı meşhur a. lakin şekli hoş. A 'nın fontunu yazının devamının fontuna indirsen problem çözülecek. ellerine sağlık.
grafipapatya ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 61 Yaş 36 9 Eyl 2008 #7 arkadaşlara katılıyorum a konusunda. o r de fazla uzamış.