Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Artık hakikaten YUHHHHH....

muustafa

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aşşağıda bir firmanın ki ismini vermekte çok gerek var yenibiris sitesinde rastladığım robotik bir çalışma arkadaşı arayışlarının ilanıdır.bu niteliklerde insan va olduğunu sanmıyorum aslında yorum dahi yapmak istemiyor ve yorumu sizlere bırakıyorum...

JAKKO İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.
Bilgi İşlem Personeli

İş Tanımı
Bilgi işlem sisteminin yönetimi, verimliliğinin arttırılması, güvenliğinin sağlanması
Server yedekleme, network, bakım onarımının sağlanması,

Donanım, alt yapı ve yazılım konusunda hizmetin istenilen süre ve kalitede kesintisiz olarak işletilmesinin sağlanması, kendi sorumluluğuna bırakılan cihazların bakımının yapılması, arıza oluştuğunda arıza giderici faaliyetlerde bulunulması,

Tamir için dışarıya gönderilen cihazların takibinin yapılması,

Telefon santralinin sürekli çalışır durumda tutulması, herhangi bir arıza durumda arıza giderici faaliyetlerde bulunulması, gerekli durumlarda kablolama işlemlerinin yapılması,

Yönetim tarafından belirlenen projelere destek sağlanması,

Sistem yönetimi ve network çözümleri,ofis uygulamaları,donanım ve yazılım konularında çözüm üretilmesi, şirketin tüm donanım ve yazılım problemlerini giderilmesi,

Etiket ve barkot programlarının etkin bir şekilde kullanımı, gerekli güncellemelerin, bakım ve onarımlarının yapılması,

Web sayfasının güncel tutulması,

Görsel/basılı malzemelerin tasarım ve uygulama süreçlerinin yürütülmesi,

Baskı aşaması ile teknik bilgilere sahip; dergi, broşür, stand, etiket vb. basılı materyallerin belirli bir konsept içerisinde hazırlanmasından sorumlu olunması ve dışarıya verilen işlerin takibinin yapılması.

Aranan Nitelikler
Bilgisayar , grafik tasarım veya ilgili bölümlerinden mezun ,
Bilgisayar programlarına vakıf, Microsoft işletim sistemleri ve office programları kurma ve sorun giderme konusunda deneyimli,
Bilişim teknolojileri konusunda gerekli altyapıya sahip (MS, internet, TCP/IP, WAN, LAN),
Server yönetimi konusunda deneyimli, offıce uygulamaları, ağ bağlantıları, uzak masa üstü bağlantılar ve diğer bilgisayar sorunları ile alakalı problemleri çözebilecek
Network alt yapısı ve kablolama bilgisine hakim,
Hazır web sayfalarının düzenlenmesi ve güncellenmesi konusunda bilgi sahibi
Tasarım yeteneğine sahip, görsel gücü yüksek,
Grafik tasarım programlarını (Corel Draw, Freehand, Photoshop, Illustrator vb. ) iyi derecede kullanabilen.
Tercihen fotoğrafçılık konusunda bilgi sahibi
Analitik düşünen,iletişimi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
Alanı ile ilgili araştırma yapabilecek kadar İngilizce bilgisine sahip,
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek düzeyde genç ve dinamik.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Kaç kişi aradıklarını belirtmeyi unutmuşlar. :)

kerrigan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Var böyle insanlar. Çok iyi bir grafiker veya network mühendisi aramıyorlar. Tasarım yönü yüksek vb. kısmı biraz öylesine yazılmış gibi duruyor. 2 yıllık yüksek okul mezunu, ofis elemanı aradıklarını belirtmişler. Beklentileri de bu yöndedir.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarım kısmını karıştırmasalar hiç, diğerleri iyi bir bilgi işlem elemanında olması gereken vasıflar diye düşünüyorum.

grevs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilaveten;
akşam pazar işlerini hal edecek...
araba tamizirinden anlayan grekirse yıkamasını becere bilen...
çocuklarla arası iyi olup sabah okula bırakıp akşam eve getirecek...
sabahleyin erkenden çocukları bıraktıktan sonra ofisin temizliğini yapap çalışmaya hazır hele getirecek...
aynı zamanda çay'ı güzel demelemeyi bilen....
çalışma arkadaşları....

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir yuhhh da benden arkadaşlar...:no:

moral00

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam ynaımda oturan ustam halil abiyi tarif etmişler ilanda...millet biraz daha az para için insanları robotlaştırıo ......

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bu niteliklere sahip olsam aylık 5 bin liradan aşağı çalışmazdım.Ayrıca ayrı bir çalışma odası yol ve yemek onlara ait.Ayrıca bu niteliklere sahip olsam mezardan babam kalksa hiçbir Allahın kulu beni saat 8de iş başı yaptırtamazdı.Saat 10 gibi işe başlarım kardeşim..işine gelirse..hadi hayırlı işler :)

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
en öemlisini yazmayı unutmuşlar

esnek mesai şartlarına uyum sağlayacak takım !!! arkadaşı arıyoruz.

ha son olarak TC kimlik no yeter nüfusunuzu şirket üzerine alacağız da demeleri gerekiyordu

aykutalp

🌱Yeni Üye🌱
ya millet iice çıldırdı eleman diye ver, yansın - yükle, taşısın...

Bu ne dünya kardeşim
askerdeki ss. kuralı gibi