Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Asıltat baklava ve börek çeşitleri ( yeni tasarım )

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
arkadaşlar sistem %99 css tasarım ve admin panellidir, özgün bir çalışmadır, demo aşamasındadır demo adresi ...::: Asıl Tat :::... sadece firma sahibi üst menu kısmını başka bir sitede gördüğü ve beğendiği ve illa o menü olsun :( dediği için başka bir siteden alıntı yaptım, ortadaki usta resmi ise yabancı bir siteden alıntıdır

renk ve uyum konusunda yorumlarınızı bekliyorum

[URL=https://img31.imageshack.us/i/61928683.jpg/] [/URL]

https://imageshack.us

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

bariodesing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence kusursuz bir site olmuş eline sağlık

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
teşekkürler bariodesing ama inanırmısın bu tasarımı firma sahibine kabul ettirene kadar neler çektim özgün tasarım diyorum ama adam bana template gösteriyor, firma sahibi bir tasarım beğenmiş bildiğin template belki aynısından 10larca var akıllara zarar ne renk uyumu ne bir düzen var..... müşterileri anlamakta zor çürük müşteri kategorisine girermi acaba :)

bariodesing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kımse bırsey anlamıor arkadasım cahıl adam cok onlar ıcın ucuz olsun yeter bılgı yetersızlıgı cok aslında fırma ıcın suandakı zamanda nekadar etkılı olacagının farkında degıller.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında bibakıma dediğiniz gibi düşünülebilir birde tecrubelerimden faydalanarak bende birşeyler katıyım ; mesela müşteri template gösterir bunu beğendi ya şu işte veya şu varya aynısını yapgeç uğraşma zaten orda var onu al diyerek işi basite indirger öyle bir konuşurki dersinizki tasarımı yapmaya bile gerek yok :) sonra devam eder ya zaten bişey olmayacak bi hakkımızda iletişim bide bizim baklavalar olacak işte sanırsınızki resim açıklama girilecek buşekil kısa bi analtır sizde fiyat ister yani bu işte bukadar[cık] :) nekadara yaparsın der sende oha be basitmiş diyerek abiiii şukadarcık olur dersin 1500 tllik işi 400 dersin ya çok pahalı biraz bişeler yaparız dimi diye pazarlığa oturur üstüne :) sonra anlaştınız 350 diyelim sonra tmm sen bi demo çalışma yapta sonra beğenelim üzerinde devam ederiz diye yaparsınız şurası olmamış şura şöyle olsun yopk böyle olsun içinizde küfredersiniz yaw benmiyim tasarımcı omu diye :D velhasıl siteyi aldığınız tarihten bitirdiğiniz tarih arası 3 ay geçer o 350 tlde yarısını başta yarısını gıçta verdikleri içinde hiç bi işe yaramaz çarçur parası olur. Web tasarımın en kötü tarafı bu bu işte en iyi olmak gerekmiyor pazarlama gücü gerekli !! ben 20.000 tl ye bi inşaat firmasının emlak sitesini yapanlarıda biliyorum 5.000 tllik işe 500(ben oluyorum oda ) diyenleride :D . Tabiki bunlar eskide kaldı ilk yılalrımda böyleydik sonradan acısını çıkardım emin olun . 1000 tllik işe 4000 tl altı başlamıyorum kimseyide zorlamıyorum işimi temiz yapıyorum ama kimseyede kendimi ezdirmiyorum :) neyse baya bi dolmuşum yaw :D

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
tüm yazdıklarında haklısın Esgraf bu tür olaylar hepimizin başından geçti tek diyebileceğim şey Allah müşterinin de hayırlsını versin :)

yorumun için teşekürler oreiro

pckiev

🌱Yeni Üye🌱
bu olay insanlarin bu sektore deger vermemesinden kaynaklaniyor gibi geliyor arkadaslar... web sitesi tasarlamak basit bir is mis gibi geliyor coguna oturtsan photoshop un basina turkce bile olsa bakar durur o elestirenler ama iste is paraya gelince de 'ya o kadar edermı' gıbısınden bakar adamın suratına :) kardesım bu ıs dunyanın her yerınde pahalı bır ıs template bıle edıtlesende oyle sıfırdan yapsanda ... Esgraf' a katılıyorum evdekı hırsız sahıpden baskın cıkar mısalı 1000 lıralık ısı 4000 den acıcan kapıyı rahmetlı kemal sunal fılmındekı gıbı sen ıkı karını dıycen nasılsa o yarıya dusurur :)

nrl09

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle merhaba..

eğer bu siteyi satmayı ve karşılığında para alabilmeyi başardıysanız kesinlike çok şanslısınız. sitenizle ilgili görsel yönden düşüncelerimi paylaşmak istiyorum;

• header'da yer alan menü bir başka siteden (müşterinin isteğiyle) bakılarak yapılmış. olabilir ancak o menünün durumunu bilmiyorum fakat sizin menünüzde menüdeki buton(yazılar üstünde duran çubuk son derece yakışıksız olmuş. menünün genel anlamda renkleri pek uyumlu değil. en azından logonun altındaki backgroundla. menünün altında kullanılan gölgelendirme son derece amatör. fazlasıyla ağır bir siyah. ayrıca gölge "usta"nın başlığının üstünde keskin bir biçimde sonlanmış. bu hiç de hoş değil. menüde kullanılan font keskin, profesyonel ve kaliteli bir görünümün ötesinde son derece özensiz ve basit görünüme yol açan nedenlerden bir diğeri. (halihazırda yayında olan siteyi de kontrol ederek yazıyorum)
  • ayrıca yine ustamızın dekupesi de son derece amatörce. keanlarındaki beyazlıklar, verdiğiniz beyaz ışımaya rağmen göze batıyor.
  • tepsilere gelirsek bunlarda kullanılan yazı efektlerinin altlarındaki tatlı vs çeşitleri üzerinde hiç de anlaşılır durumda olmadığını söyleyebiliriz.
  • ortada kullanılan resimler ve bütünlük oluşturup şık bir görünüm sağlayacak çerçeveler son derece basit. fakat şık değil! örenğin kahverengimsi dış çerçevenin içinde yer alan gri çerçeve hiç mi hiç olmamış. "geri dön" butonu alakasız derece farklı bir renkte.
  • footerda kullanılan grafiklerin sitenin bütünlüğüyle alakası yok. örenğin burada kullanıla grafikler sözüm ona dairesel oval dönüşler içermesi gerekirken sürekli bir kırıklar, köşeler, çizim hataları da içeriyor.
  • genel anlamda son derece amatör bir tasarım. yine de satılmış. bu şartlarda gayet başarılı denilebilir, tebrikler.

herkese iyi çalışmalar ve iyi şanslar...

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
yorumun için teşekkürler nrl09 şöyle izah edeyim bu siteden o kadar çok yoruldum ve sıkıldımki ne güzelliğine baktım ne uyumuna sadece ne istiyorlarsa yapıp teslim etmek istedim daha acaip isteklerde vardı ( sitenin tam ortasına jpg bir değirmen resmi gibi ) ama zor bela caydırdım

güzellik göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişir o yüzden çoktan bitmiş ve teslim edilmiş bir iş hakkında daha konuşmak istemiyorum ama bahsettiğin konular hakkında azda olsa yorum yapayım

* footerda kullanılan grafikler x firmasında onlara yapılan katalogdaki grafiklerin footeri ile aynı yani kafama göre yapmadım kendileri istediler

* ustanın dekupesi ile hiç uğraşmadım sadece teslim etmek istedim

* tepsilerdeki yazılar gayet net okunuyor sen okuyamıyorsan bilemem tepsiler persfektif olarak tıklanan öne gelecek şekilde hareketli animasyon, bir tepsi öne gelirken diğer tepsi geriye gidiyor tabii bu arada ufaldığı için yazılan okunmuyor (demo adresini kaldırmışlar baksaydın daha iyi anlardın )

neyse kolay gelsin iyi çalışmalar

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
başarılı olmuş tebrik ederim..

hsamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle sitede bulunan bütün fontlar çok basit duruyor. Biraz daha otantik hava katabilirsin bence. Sonra ürünlerin arkaplanlarını temizlemelisin ve beyaz yapmalısın bence. Renklerde soru yok ama yazılar üzerinde biraz daha çalışmalısın bence. Usta bence iyi durmamış. Kesip koymak yetmez. Rengini ve ustanın kestiğin resimden üstüne düşen ortam yansımasını temizlemen lazım. Temizlemediğin için özgün bir tasarım değilde, bir templade ı almış ve ustayı koymuşsun gibi duruyor bence :)

Çok benceli olmuş ama kendi fikirlerimi belirtmek amaçlı dedim :) ..

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ustanın decupesi hariç herşey güzel . nrl09 bu baklavacı ustası olmasın hacı ? :)

uyanikguven

🌱Yeni Üye🌱
Başarılar bence gayet iyi olmuş.Birde siz herhalde kaç milyarlık sitelerle kıyas ediyorsunuz.
Adam zaten 5 kuruş almış almamış bu bile fazla ya:D yani genel olarak bence iyi