Aslında bibakıma dediğiniz gibi düşünülebilir birde tecrubelerimden faydalanarak bende birşeyler katıyım ; mesela müşteri template gösterir bunu beğendi ya şu işte veya şu varya aynısını yapgeç uğraşma zaten orda var onu al diyerek işi basite indirger öyle bir konuşurki dersinizki tasarımı yapmaya bile gerek yok
sonra devam eder ya zaten bişey olmayacak bi hakkımızda iletişim bide bizim baklavalar olacak işte sanırsınızki resim açıklama girilecek buşekil kısa bi analtır sizde fiyat ister yani bu işte bukadar[cık]
nekadara yaparsın der sende oha be basitmiş diyerek abiiii şukadarcık olur dersin 1500 tllik işi 400 dersin ya çok pahalı biraz bişeler yaparız dimi diye pazarlığa oturur üstüne
sonra anlaştınız 350 diyelim sonra tmm sen bi demo çalışma yapta sonra beğenelim üzerinde devam ederiz diye yaparsınız şurası olmamış şura şöyle olsun yopk böyle olsun içinizde küfredersiniz yaw benmiyim tasarımcı omu diye
velhasıl siteyi aldığınız tarihten bitirdiğiniz tarih arası 3 ay geçer o 350 tlde yarısını başta yarısını gıçta verdikleri içinde hiç bi işe yaramaz çarçur parası olur. Web tasarımın en kötü tarafı bu bu işte en iyi olmak gerekmiyor pazarlama gücü gerekli !! ben 20.000 tl ye bi inşaat firmasının emlak sitesini yapanlarıda biliyorum 5.000 tllik işe 500(ben oluyorum oda ) diyenleride
. Tabiki bunlar eskide kaldı ilk yılalrımda böyleydik sonradan acısını çıkardım emin olun . 1000 tllik işe 4000 tl altı başlamıyorum kimseyide zorlamıyorum işimi temiz yapıyorum ama kimseyede kendimi ezdirmiyorum
neyse baya bi dolmuşum yaw