Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşk Templatesi

mertwebci

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kendimce birşeyler yapmaya çalıştım...Çoğunuza göre basit gelebilir ama inşaallah beğenirsiniz...Frontpage'de textleri ekleyeceğim ve birde 1-2 ufak kod,onlarda bitince tamamdır site:)...İsteyen olursa templateyi arkadaşlar mesajla bildirebilirsiniz;)

İşte Resmi:

4342asksitesi.jpg
:eek::

Benzer konular

pakers

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık.bnde çok istiyorum photoshopta templates yapmayı fakat dreamweara nasıl aktaracağım bilmiyorum.siz bana yardımcı olabilirsiniz belki şimdiden teşekkürler..

mertwebci

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık.bnde çok istiyorum photoshopta templates yapmayı fakat dreamweara nasıl aktaracağım bilmiyorum.siz bana yardımcı olabilirsiniz belki şimdiden teşekkürler..

yorum için saol öncelikle...tavsiyem dreamwear değilde frontpage 2007 kullanman;) frontpage gerçekten kullanışlık bak yapacağın şu..siteni tamamladıktan sonra ps'de file-> save for web diyip,masaüstünde bir klasör açıp içine kaydetmen...bunu yaptıktan sonra klasöre girip index'e sağ tıklayıp-> birlikte aç->frontpage share point'le aç diyip ordan düzenleyebilirsin çok rahat şekilde;) tabi ufak tefek kod bilgileri de gerekli...
************.

Mutlu yıllar herkese...

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yorum için saol öncelikle...tavsiyem dreamwear değilde frontpage 2007 kullanman;) frontpage gerçekten kullanışlık bak yapacağın şu..siteni tamamladıktan sonra ps'de file-> save for web diyip,masaüstünde bir klasör açıp içine kaydetmen...bunu yaptıktan sonra klasöre girip index'e sağ tıklayıp-> birlikte aç->frontpage share point'le aç diyip ordan düzenleyebilirsin çok rahat şekilde;) tabi ufak tefek kod bilgileri de gerekli...
************.

Mutlu yıllar herkese...

forumda warez yasak
teklif etmek de yasak

kuralları okuyun