Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

at üstünde adam vektörelleri cdr formatında (İstek)

denizyilmazoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bana at üstünde adam vektörelleri lazım hemde çok acil at üstünde at koşturan yada kement atam falan olursa çok iyi olur forum içinde arama yaptım ama istediğim gibi bulamadım bulduklarımın 1-2 sindede link hatası veriyor.Cdr formatında yollarsanız çok sevinirim sağolun.

denizyilmazoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
İçerisinde Jpg formatıda mevcut yanlış seçeneği içeri bırakıyor olmayın.
İsterseniz bide bunu indirip bakın : Uploading

denizyilmazoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İçerisinde Jpg formatıda mevcut yanlış seçeneği içeri bırakıyor olmayın.
İsterseniz bide bunu indirip bakın : Uploading

evet bu şekilde indirince kullanabildim çok teşekkürler ben neyi yanlış yapıyor olabilirim sürekli forumdan bişeyler indiriyorum ama eps leri corele atınca çizim halleri gelmiyor corel 11 kullanıyorum hata nerde yardımcı olurmusunuz teşekkürler

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
eps kayıt yaparken versiyon soruyor o versiyonu son versiyon olarak kayıt yapılıyorsa o yüzden açılmaz o yüzden eps ler kayıt esnasında en alt versiyon olarak seçilirse sorunsuz corel'de açılabiliyor.

denizyilmazoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eps kayıt yaparken versiyon soruyor o versiyonu son versiyon olarak kayıt yapılıyorsa o yüzden açılmaz o yüzden eps ler kayıt esnasında en alt versiyon olarak seçilirse sorunsuz corel'de açılabiliyor.

sağolasın bazı eps ler açılıyor bazıları açılmıyor demek bundan kaynaklı açıklama için çok teşekkürler.