Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Logosu

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba,

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin vektörel formatta logosunu arıyorum. ÇOK ACİL BİR DURUM...

Şimdiden teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elimde olan buydu, umarım işine yarar.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
logo bumudur çizmek bayağı uğraştırıyor galiba:

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi vektörel logosu

Rapid Share

atatrkeitimhastanesi.jpg

Büyük harf kullanımı:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!

horaburhan isimli üye:

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, aradığımdan daha fazlasını elde ettim. Sabırlı çalışmalar :)

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusuruma bakmayın, elimde vardı, gönderdiğimi zannettim. Sonra baktımki gitmemiş. Özürlerimin kabulu dileğiyle..

gzmgzm22

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, logo bana da lazım fakat lınk aktıf degıl. Yardım edermısınıxz. Acıl lazımmm