Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atatürk orman çiftliğinden ödüllü logo yarışması yeni

messancar

🌱Yeni Üye🌱
ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDEN ÖDÜLLÜ LOGO YARIŞMASI

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, misyon ve vizyonuna uygun, devlet kurumu olma niteliğini ön plana çıkarıcı, akılda kalıcı, çeşitli medya ortamlarında kullanılabilir özellikteki yeni logosunu oluşturmak için ödüllü yarışma başlatmıştır..

Yarışma, seçici kurul ve seçici kurulun birinci derecedeki yakınları dışındaki tüm profesyonel ve amatör grafik tasarımcılarına açıktır.

Birinci seçilecek logoya 6 bin TL’lik ödül verilecek olan yarışmada ayrıca mansiyon başına 2 bin TL olmak üzere iki adet mansiyon ödülü verilecektir.

Yarışmaya katılacak olanlar, eserlerini 11.01.2010 günü saat 17:00’e kadar teslim edebileceklerdir.

ÖDÜL :
Başarı : 6.000 TL

Mansiyon : 2.000 TL

Mansiyon : 2.000 TL

Logo Yarışması Katılım Şartnamesine BURADAN ulaşabilirsiniz..

Benzer konular

grfline

🌱Yeni Üye🌱
Buyur burdan yak

Buyrun bakalım, yarışma 2. kez düzenlendi, 1 mansiyonluk eser çıkmış, hangisi olduğunu malum ben göremedim, gören olursa cvp yazsın...

ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ
KURUMSAL LOGO YARIŞMASI DUYURUSU

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Kurumsal Logo Yarışması Seçici Kurulu yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda bir eseri mansiyon ile derecelendirmiştir.

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
eğer bu insanlar reklam için bu kadar alengirli işlere girişiyorlarsa insan sormadan edemiyor haysiyetlerine sürülen lekeyi ne tür bir organizasyonla temizlemeyi düşünüyorlar?

melih0606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Erhan Yalvaç isimli bir arkadaşa mansiyon ödülü vermişler 1099 eserden hiçbiri ödüle layık görülmemiş arkadaşlar eski logonun kullanılmasına karar kılınmış :S erhan arkadaşın yaptığı logoyu görmedim ama traktör üzerinde atatürk çizdiği aoç kısaltmasınıda atatürkün el yazı karakteriyle yaptığını biliyorum. hadi hayırlısı bu ülkede emeğe hiç saygı yok :S

aakrilik

🌱Yeni Üye🌱
erhan yalvaç arkadaşın mı o mu söyledi? buraya logoyu koyabilir mi merak ettim.

melih0606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok kardeş erhan yalvaç arkadaşım değil tabiri caizse hitaben kullandım logonun görselini bulur bulmaz paylaşırım.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mitolojik çağdan kalma bir logo

Erhan yalvaç kardeşimizi tebrik ediyorum.Milli piyango vurmuş:smile: kendisine. Günümüzün modern çağın logolarından uzak. Atatürkün vektörel çizimide özensiz itinasız çizilmiş piyangodaki Atatürkle logodaki atatürkü karşılaştıralım. Logodaki Atatürk kilolu (göbekli) ve açısı kaymış.Bir iş yapacaksan en iyisini yapacaksın yoksa eline yüzüne bulaştırır. millete rezil olursun.
Kurum mansiyon olarak seçti madem bu logoyu sıkıyorsa hadi AOÇ ürünlerin üzerinde 2.5 cm küçültüp kullansın bakalım nasıl kullanabilirlermi. Osuruktan teyyare bir çalışma bana göre.

grfline

🌱Yeni Üye🌱
şaşırdım, emeğe saygısızlık olarak algılamasın kimse fakat bu logo için modern, sade, çok amaçlı kullanılabilen hoş bir logo demekten daha ziyade, katılan arkadaşların emeğine neyle mücadele ettiklerine yazık diyorum. Bir de 2. kez düzenlenmiş. Katılmayın arkadaşlar, bir iki logo boş zamanlarımda çalışmak istemiştim ama değmezmiş zamanı boşa harcamakmış. Görüyorum ki bu yarışmalar güvenilirliğini ve amacını kaybetmiş durumda, sorun şu ki kullanım açısından da bakılırsa elle tutulur bir yanı yok, seçici kurula da şaşırdım doğrusu laf olsun diye verilen bir mansiyon, bir karmaşa, şaka gibi...

strathmore

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
alper-ozan.blogspot.com
Verilen mansiyon ödülüne layık görülen o çalışmanın yaratıcılıkla ne alakası var.zaten yarısı alıntı,alta üste atatürk orman çiftliği yazılıyor o kadar...eminimki bundan çok ama çok daha güzel eserler vardı orada.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Erhan yalvaçın çizdiği bu logoda çok ciddi 1-2 uygulama hatası var.Bunu günyüzüne çıkarıpta bulunduğu konum (artdirektör) itibari ile prestijini sarsmayım daha fazla dedim. yoksa 2 dakikada yıpratırım adamı vallaha:smile: