Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atatürk posteri

watanist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet nasıl olmuşş:)
sadece sıkıntıdan yaptım sakın bunun nesini eleştireelim dimeyin:p

23621024copyjt8.jpg

Benzer konular

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka plandaki kurt resmi hiç uyumlu olmamış. genel olarak iyi gibi gözüküyor.

okangal

🌱Yeni Üye🌱
Hiç oldu mu be dostum. Grafik sanatı aynı zamanda kompozisyon gerektirir. Nedir şimdi bunun anlamı.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmaya siyasi açıdan yaklasmıssın sadece içinde Atatürkü anlatan değerler barınsaydı çok güzel olurdu. farklı olmalıydı amaç başka....

watanist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kurt türklerin milli simgesidir arkadaşlar ....
nasılki fransızların simgesi horoz itlyanlarınki yine kurtsa(italyanlardan emin değilim) bizimde simgemiz kurttur arkadaşlar....

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurt türklerin milli simgesidir arkadaşlar ....
nasılki fransızların simgesi horoz itlyanlarınki yine kurtsa(italyanlardan emin değilim) bizimde simgemiz kurttur arkadaşlar....

tarkan filmlerinden kalma bir gelenekmi ben hiç böyle bir simge hatırlamıyorum osmanlı tuğrası vb. seyleri biliyorum ama bunu ilk defa duydum ilginçç:wink:

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmaya siyasi açıdan yaklasmıssın sadece içinde Atatürkü anlatan değerler barınsaydı çok güzel olurdu. farklı olmalıydı amaç başka....

arkadaşıma katılıyorum.. yaptığın iş sadece siyasi amaç düşünülerek yapılmış bir çalışma..
Sadece Atatürkün olduğu bir çalışma yapmış olsaydınız ayakta alkışlardım sizi..
Ayrıca "Kurt türklerin milli simgesidir" demişsiniz.. Bizim milli simgemiz öncelikle bayrağımızdır,renklerimizdir diye düşünüyorum..Sizin dedğiniz kurdu ise daha öncehiç duymadım yalnışınız var sanırım,yada çalışmanın amacına göre böyle birşey söylediniz.

watanist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar biraz olsun Orta asya Türklerini araştırınız...
Ergenekon destanını Oğuz Kaan destanını...
orta asyadan bu kadar kopacağımızı zannetmiyordum...
ve birde Atatürk'ün eskiden bastırmış olduğu paraların arka yüzüne bakınız ne resmi var...
ve ayrıca ben o bahsettiğiniz siyasi kurumun ne bir üyesi nedebaşka bişeyiyim..
Mustafa Kemal Atatürk'ü de çok seviyorum...

watanist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
image00215.th.jpg
[/URL][/IMG]
Bahsettiğim Paralardan bir tanesi..

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık daha iyisi olabilirdi bence

adahan07

🌱Yeni Üye🌱
Annesi Atatürk'ü küçükken ''Bozkurdum'' diye severmiş bu bakımdan uyumlu olmuş

Cavga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.uluscopy.com
Arkadaşım TÜRKLÜĞÜN simgesi bi hayvan olamaz türklügün simgesi zaten ay yıldızlı bayrağıdır.. Yakışmamdı..

ufuk14

🌱Yeni Üye🌱
gerek grafik, gerek kompozisyon ve gerekse ulu önderin resmini bu karışıklık içinde görmek
sadece üzücü...

ancientwisdom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
destanlarla var olmak, bizi tarih boyunca kurduğu devleti en çok batırıp çökerten halk haline getirmiştir...
bkz: türkler özgürlüğüne çok düşkündür, tarih boyu boyunduruk altında kalmamış, HEP kendi ülkesini kurmuştur tartışmaları...

diğer yandan grafiksel anlamda kompozisyon, renk, espas vs konularında eksiklerin var arkadaşım...

etkileyici olduğunu düşündüğün öğeleri göz önüne koyarak etkileyici ya da başarılı bir çalışma üretmek diye bir teknik yok...

başarılar...

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım güzel çalışma sanata sanat gözüyle bakamamak bu milletin sorunu illaki altında bi çapanoğlu ararlar hem sanat özgürdür isteyen istediğini dile getirir resme gelince simetri sorunun var ve renk uyumu yok emeğine sağlık.

sinemm

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma omuş ama kurt fazla ön planda biraz daha özenli çalışılabilirdi kesip aldığın kısımların çizgileri belli ayrıca kurtun yeleleri fazla beyaz biraz eritme ile zemine gömebilirsin en azından biraz daha estetik olurdu...

Kurtla ilgili siyasi eleştirilerde bulunan arkadaşlarada bunu hiç yakıştıramadım, bizler tasarımcıyız, yapılan çalışmanın görsel eksiklikleri yorumlanmalıydı...