Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atatürk vektör istek

Blackman_05

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar atatürk vektör lazım acil elinde olan varmı

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
https://www.grafikerler.net/ataturk-son-vektorler-t25397.html
grafik1zp5.jpg

sitede açılmış bir konu..işinizi görüceğini düşünüyorum..arama yaparsanız daha çok sonuca ulaşabilirsiniz..kolay gelsin..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Corel Draw istemiyorum ps olcak

İyi de Corel Draw da açıp Photoshop a atabilirsiniz. :) Ayrıca Photoshop vektörel tabanlı bir program değildir. Bu sebeple Photoshop ile yapılan çalışmalar da vektörel çalışmalar değildir. Sizin aradığınız çalışmalar vektörel ise neden Photoshop yani .psd formatında istiyorsunuz? Bu olayı anlayamadım ben...

Blackman_05

🌱Yeni Üye🌱
grafiker felan değilim usta yedek parçacıyım sadece uğraşmak için yapıyorum anlıcan senin kadar yükselmem imkansız:D

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
bu işe gönül verip ilgilenmeniz güzel gerçekten..ama sanki ciddiye almıyosunuz dalga geçiosunuz..yanlış anladıysam kusura bakmayın..

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
grafiker felan değilim usta yedek parçacıyım sadece uğraşmak için yapıyorum anlıcan senin kadar yükselmem imkansız:D

arkadaşım öncelikle forum kuralları nı okumanı tavsiye edeceğim sana. daha sonrada arama yapıp yapmadığını?????

Buradan isteklerinize yanıt alabilirsiniz.

Birde Yunus arkadaşım sana bir soru sormuş sende bunu alaycı bir şekilde cevaplamışsın !!!. birbirimize karşı daha saygılı olmamız gerekmezmi?

Blackman_05

🌱Yeni Üye🌱
ne kusuru canım ama ünüversite de raklamcılık okumayı çok istemiştim saten bilgisyar bölümü mevzunuyum acık grafik tasarımcılığı var yani ama dalım değil ağ yönetimi ili şimdi sanayi yönetimi ne yapsan hayat ama isyan etmiyorum işim güsel kendi dükkanımdayım alla şükür işlerde iyi grafik tasarımı seviyorum ama:D

Blackman_05

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım öncelikle forum kuralları nı okumanı tavsiye edeceğim sana. daha sonrada arama yapıp yapmadığını?????

Buradan isteklerinize yanıt alabilirsiniz.

Birde Yunus arkadaşım sana bir soru sormuş sende bunu alaycı bir şekilde cevaplamışsın !!!. birbirimize karşı daha saygılı olmamız gerekmezmi?

alaycı karşılamadım ustat merak etme arkadaşa değer verdiğim için senin kadar yükseleme dedim sen bunu yanlış anladıysan ben ne yapim;)

malicandan

🌱Yeni Üye🌱
benim anlamadığım niye herkes bildiği işi yapmazda bilmediği işlere burnunu sokar bu bir marifetmiş gibi birde savunma yapar...bence ağlanacak bir toplum olmaya başladık....:(

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
ne kusuru canım ama ünüversite de raklamcılık okumayı çok istemiştim saten bilgisyar bölümü mevzunuyum acık grafik tasarımcılığı var yani ama dalım değil ağ yönetimi ili şimdi sanayi yönetimi ne yapsan hayat ama isyan etmiyorum işim güsel kendi dükkanımdayım alla şükür işlerde iyi grafik tasarımı seviyorum ama:D
enteresan bi kişilik olduğunu söyleyen oldumu daha önce bilmiyorum ama sevdim seni :rofl: tarzın çok farklı :)
alem adamsın derler ya ondan işte :handshake: