Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ateş Okçusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Blaze Archer

Yaysız ateş oku sizi ısıracak.:) Pratik amaçlı kişisel bir çalışmadır..

iyi seyirler:dance1:

Blaze_Archer_by_alikasapoglu.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
İnce çalışma güzel, tebrikler :D

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Teşekkür ederim,siyah beyaz skeç çalışması daha net, renklendiriken biraz deformasyona uğradı.(özellikle yüz kısmı)Renk tonlama tekniğine yoğunlaştım bu çalışmada.Bir dahaki çalışmamda renkleri bu kadar çok patlatmaktan ziyade daha silik ağır tonlamalar yapmayı planlıyorum gerçi burda ateş olduğu için renkleri patlatma ihtiyacı hissettim..Görücez bakalım nasıl bir şey çıkacak öbür çalışmada..

Kolay gelsin

pejaaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık:) da hangi programlarla çalışıyosunuz böyle bir calışmanın cıkması için..!

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık:) da hangi programlarla çalışıyosunuz böyle bir calışmanın cıkması için..!

Photoshop CS3 ile çiziyorum.Birde grafik tablet var tabi göz ardı edilemeyecek olan yegane aygıt.Bu tarz çizim ve illüstrasyon için genelde photoshop ve corel painter yeterli olur.Benim zamanın her zaman kısıtlı olduğu için paintere vakit ayıramadım hiç, bu arada zaten Photoshop fazlasıyla yetiyor.

pejaaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler açıklamanız için Ali bey umarım bizde birgün böyle calışmalar yapabiliriz:)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok iyi bi çalışma üstat. karakter, renkler hepsi çok başarılı. yalnız oku tutuş şeklinde bir sorun mu var? yanılıyor olabilirim tabi ama bana öyle geldi.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
çok iyi bi çalışma üstat. karakter, renkler hepsi çok başarılı. yalnız oku tutuş şeklinde bir sorun mu var? yanılıyor olabilirim tabi ama bana öyle geldi.

Normal şartlarda ok gerilirken göz hizasında gerilir nişan almak için.Yani burda alışılmışın dışında bir ok germe durumu var, kol pozisyonu bundan dolayı göğüs hizasında duruyor.Burda gerçi okun yayı yok:)gerilen ok ütopik olduğu için gerçeklik kaygısı taşımadım.Gerçi o oku arkaya bile atsanız gideceği kişiyi bilir:)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Normal şartlarda ok gerilirken göz hizasında gerilir nişan almak için.Yani burda alışılmışın dışında bir ok germe durumu var, kol pozisyonu bundan dolayı göğüs hizasında duruyor.Burda gerçi okun yayı yok:)gerilen ok ütopik olduğu için gerçeklik kaygısı taşımadım.Gerçi o oku arkaya bile atsanız gideceği kişiyi bilir:)

cevabınız fazlasıyla yeterli oldu :D bir oyunumda bende kullanmıştım bu tarz bir yay. genelde konuşur da bunlar :D bu çalışmanızın aşamalarını görmeyi çok isterim. eğer mümkünse paylaşırmısınız bizimle ?

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar... öncelikle çalışmalarının genelini başarılı bulduğumu söylemek isterim...
o yüzden eleştirileri de kaldırabileceğini düşünüyorum :)
şöyle ki:
sol kolun duruşunda, sol elin oku tutuşunda ve sağ kolun rakursisi'nde ve elin yayı tutuşunda sorun var... illüstrasyona ne derecede bi ilgin var bilmiyorum ama eğer kendini geliştirmek istiyorsan insan anatomisi üzerinde daha da çalışman gerekebilir...

sana nacizane tavsiyem:
bilgisayar'da çizim yaparken daz3d gibi bi program kullan. kasları ve iskelet sistemini burada oluşturduğun modeli referans alarak oluşturursan mukemmele yakın işler çıkarırsın... bu çizimler esnasında da zaten anatomiyi ve rakursi uygulamalarını öğrenmiş olursun...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
selamlar... öncelikle çalışmalarının genelini başarılı bulduğumu söylemek isterim...
o yüzden eleştirileri de kaldırabileceğini düşünüyorum :)
şöyle ki:
sol kolun duruşunda, sol elin oku tutuşunda ve sağ kolun rakursisi'nde ve elin yayı tutuşunda sorun var... illüstrasyona ne derecede bi ilgin var bilmiyorum ama eğer kendini geliştirmek istiyorsan insan anatomisi üzerinde daha da çalışman gerekebilir...

sana nacizane tavsiyem:
bilgisayar'da çizim yaparken daz3d gibi bi program kullan. kasları ve iskelet sistemini burada oluşturduğun modeli referans alarak oluşturursan mukemmele yakın işler çıkarırsın... bu çizimler esnasında da zaten anatomiyi ve rakursi uygulamalarını öğrenmiş olursun...

Sağolasın tabi ki tüm görüşlere her zaman açığım.Herkesin açık olması gerektiğinede inanırım, artıların söylenmesi gibi eksilerinde dile getirilmesi gerekir ki eksikler kapatılsın.Sonuçta ben bu işin okulundan gelen birisi değil tabiri caizse alayından gelen hobi olarak uğraşan birisiyim.:)

Evet,çalışmada boyut hatası mevcut.Bu pozisyonu sağlayacak bir referansım(fotoğraf vb.) olmadığı için karakteri karalayarak(araştırma çizgisi) oturtmaya çalıştım imgesel çalıştım yani.Bu çalışmanın asıl amacı renklendirme ve ışık tekniğiydi aslında ama ateşin parlamasından dolayı fazla sıcak rengin olması aşırı dijitalize gösterdi düşüncesindeyim yani kendimi bulamadım çokta içime sinmedi bu çalışma ve anladım ki çok keskin renkler ve çizgilerden ziyade hafif pastel fırça darbeli çalışmalar daha çok etkiliyor beni.

Bu arada bilgisayar ortamında çizim yaparken olabildiğince karakteri ve ortamı kendi çabalarımla tasarlamayı tercih ederim bundan büyük bir zevk alırım hazır programların büyük yardımları olsa bile bu kişiyi hazırcılığa ve tembelliğe alıştırır düşüncesindeyim..Bana fırsat vermeden benim yapmam gerekeni o program yapacak..kesinlike tasvip etmem kendim için bu işin ruhu nerde o zaman?

Sonuçta el emeği göz nuru olmalıdır bu işler,hatalı çizilir orantısızlıklar olur devamlı çizilerek ütesinden gelinmeye çalışılmalıdır diye düşünüyorum..

Karalamaya devam...

Yorumun için teşekkür ederim,kolay gelsin..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...