Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ellerine sağlik çok başarılı olmuş hepsi.. ben 4 ve 5'i beğendim, öteki kartvizitlerde logo'daki adamin ayaklari yarim kaldiği için biraz garip duruyor.. Logo içinde ayrica tebrikler..
ya logo öyle dizden aşağısı yok mu bence tamala onu senin logoda madem, yukardakilerde yarım olması sorun teşkil etmemiş ama 3 6 da kötü duruyo yama gibi oturmuyo çalışmaya, 4. beğendim emeğine sağlık
bence 3 bi fikir vermemi istersen logoyu %10 - 20 tramla beyaz bölümüne ekle, ama biraz büyük olarak mesela gögüsten yukarisini dünya tam görünecek sekilde... beyaz alani dahada toparlar diye düsünüyorum... MFG
Ben bişeyi merak ettim. Logodaki adamın çizimide sizemi ait bir yerden hazırmı buldunuz. Eğer size aitse ayaklarını tamamlamamış olmanız kartta kötü durmuş yani kartın ortasında ayaksız bir adam güzel görünmüyo bence ayaklarınıda tamamlayıp. 3 numarayı öyle değerledirsek daha iyi olucak. Bu çalışmalar içinden ise 4 numara daha iyi sanırım