Neler yeni

Atölye Fikirleri ( Yardım ) ( Öneri )

pasha1988

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.medareklam.com
Merhabalar ;
Serigrafi baskı yapmaktayım. Baba Mesleği ayrıca dayımda aynı meslek de ... Yer açmayı düşünüyorum .. Fikirlerinize bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var ... Cnc router ve lazer operatörlüğü de yaptım makinaları kullanabiliyorum Corel Draw biliyorum .. Ayrıca Tampon baskı da koymayı düşünüyorum ... Yalnız ilk etapta sanırım sadece Serigrafi baskı ve tampon baskı yapıcaz ... Müşteri Portföyü nasıl oluşturabilirim kendime nasıl müşteri bağlarım ... pazarlama konusunda neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler...

esrasi61

🌱Yeni Üye🌱
ilk olarak bir web sitesi kurun ve web sitenizi elinizden geldikçe reklamını bol tutun. Kendiniz için e-katalog hazırlamanız lazım. yapılan çalışmaları içerisine koymalısınız, yapabiliyorsanız da e-kataloğu sunacağınız sektöre göre değişik tutabilirsiniz. İnternetten firma isimlerini çıkartıp arayın ve reklam departmanıyla görüşün onlara mail atmanızı isteyecektir atın ama sonrasında mutlaka arayın. Hatta sizinle tanışmak isterim işlerimizi daha iyi anlatabilmem için zaman ayırabilir misiniz diye cümleler kurabilirsiniz. Zamanını çalın adamın. Sonrası gelir merak etmeyin.