Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atom karınca afişi

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
her türlü görüşlerinizi esirgemeden bekliyorum...
ebrukursugr0.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Turuncu ve yeşil konsepti sanki çok çocuksu kalmış. Biraz daha soğuk renklere kaçabilirdiniz. Siteye ekleme yaparken lütfen iletişim bilgilerini siliniz.
emeğinize sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tasarım ve düznleme olarak çok şık bi çalışma olmuş fakat anlaşılabiliirliği biraz zayıf kalmış

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
Turuncu ve yeşil konsepti sanki çok çocuksu kalmış. Biraz daha soğuk renklere kaçabilirdiniz. Siteye ekleme yaparken lütfen iletişim bilgilerini siliniz.
emeğinize sağlık

teşekkür ederim çocuksu olduysa amaçlarımdan birine ulaşmışım demek ki bir türlü çocuksu yapamıyordum. unutmuşum düzeltiyorum
ebrukursucopynm1.jpg

eunike

🌱Yeni Üye🌱
çocuksu olmuş sanki ama yinede senin zevkin eleştirilerede açık olmalısın eline sağlık:angel:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"Kreş ve Gündüz Bakımevi...
Kültürel değerlere sahip çıkmak...
Ebru kursu kayıtlarımız başladı"
Biraz karmaşık, kararsız görünmüyor mu?

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Tasarım hoş olmuş.
Fakat; "Atom karınca değerlerimize, kreş ve gündüz bakım evi sahip çıkıyor"
Olarak okunuyor.
Alt alta yazılarak yada 'Atom Karınca Kreş ve Gündüz Bakım Evi' diğerine nazaran daha büyük ya da az daha yukarıda ya da stroke atılabilir sanki.
Orayı daha okunaklı hale gelmeli bence.
Ellerine sağlık.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
sanırım ortak görüş şu; tasarım hoş fakat içerik ve kurgu bozuk... verilmek istenen mesaj alınamıyor maalesef... kültürel değerler, ebru kursu, kreş ve bakımevi vs.

biraz afişin neye hizmet ettiği ile ilgili bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz...

quarizma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuzlaram.gov.tr
sanırım ortak görüş şu; tasarım hoş fakat içerik ve kurgu bozuk... verilmek istenen mesaj alınamıyor maalesef... kültürel değerler, ebru kursu, kreş ve bakımevi vs.

biraz afişin neye hizmet ettiği ile ilgili bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz...

modernlik ve kültürel değerler arasındaki dengeyi gözeten bir kreş bünyesinde açılan ebru kursunun duyurusuna:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
her türlü görüşlerinizi esirgemeden bekliyorum...

Merhabalar
Afişiniz hakkında bir şey söylememe gerek olmadığını düşünüyorum,çünkü bence çok güzel olmuş.
Ben sadece yazdığınız yazıya takıldım:her türlü görüşlerinizi esirgemeden bekliyorum ne demek?Lütfen türkçemizi doğru kullanalım?

"Bütün görüşlerinizi esirgemeden yazın,bekliyorum" dense daha doğru olurdu.Noktalama işareti kullanılmadığı,eksik kelime bırakıldığı için manasız olmuş.
Dikkatinize
Saygılar