Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Font konusunu tekrar gözden geçirmenizde fayda var.Etki bakımından uygun olmayan bir tercihte bulunmuşsunuz. Ayrıca "numaranız'ı" diye bir kelime kullanılamaz."numaranızı" Kolay gelsin.
neyin sitemi bu anlamıyorum işi sipariş üzerine forum için mi yaptınız da yorum yok diye bozuldunuz? paylaştığınız herşeye yorum gelecek diye bir kural mı var?
dil bilgisi öğretmeninin kulaklarını çınlattım birazcık çalışma yazım hataları ile dolu
'sırtınız' özel isim olmadığı halde neden 'da' eki kesme işareti ile ayrılmış buradaki 'ki' ayrı yazılmaz bağlaç olan 'ki' ayrı yazılır burada bağlaç görevinde değil
numaranız'ı getirin sizde bize katılın > Yanlış numaranızı getirin siz de bize katılın > Doğru
öncelikle fontlara bende değineceğim, konu ile hiç alakası olmayan bi font kullanmışsınız,yazım kurallarını arkadaşlar belirtmişler,ama dikkat etmen gerekn bir hususta firma,kurum vs. logolarını istediğin şkle sokamassın mesela senin çalışmanın alt kısmındaki avea bozuk sora birinci paragraftaki avea benzetmen yanlış ve adamın sırtındaki numara kendini okutmuyor rengi soluk kolay gelsin iyi çalışmalar
boş zamanında yapmış olduğun belli aveanın kullandığı fontlarla kullandığn çok zıt ve zaten kötü durmuş ve sağ alt taratfta logoya gereksz bir eziyet etmişsn.
Fontları bende hatırlatacağım ve illüstrasyonda bir gariplik var. Adam avealı olduğu halde mutlu görünmüyor. Bence zıplamalı, gülmeli, 'oh be' dediğini anlamalıyız. Ellerine sağlık.
bence dükkan çizimi biraz daha değişmeli.ben ilk gördüğümde duvarda aslılı duran Plazma ekrana benzettim. görüntü bakımından numarayı taşıyan adam daha belirgin olmalı. font konusunda yapılan eleştirileride dikkate alırsan iyi olur.eline sağlık.