daha önce logo çalışmasını paylaştığım güvenlik sistemleri firmasının kurumsal kimlik çalışması
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 30 Ağu 2009 #1 daha önce logo çalışmasını paylaştığım güvenlik sistemleri firmasının kurumsal kimlik çalışması
beyhanok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 153 Tepkime puanı 5 2 Eyl 2009 #2 gri renk yerine bence beyaz kullansan daha iyi olurdu diyorum Sanırım griyi çok seviyorsun
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 3 Eyl 2009 #3 beyhanok' Alıntı: gri renk yerine bence beyaz kullansan daha iyi olurdu diyorum Sanırım griyi çok seviyorsun Genişletmek için tıkla ... evet seviyorum %5 siyah var çalışmanın gri kısımlarında ama jpeg de biraz daha koyu görünüyor sanırım.
beyhanok' Alıntı: gri renk yerine bence beyaz kullansan daha iyi olurdu diyorum Sanırım griyi çok seviyorsun Genişletmek için tıkla ... evet seviyorum %5 siyah var çalışmanın gri kısımlarında ama jpeg de biraz daha koyu görünüyor sanırım.
nosradamus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 264 Tepkime puanı 10 3 Eyl 2009 #4 sade ve güzel bir çalışma olmuş, emeğine sağlık
beyhanok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 153 Tepkime puanı 5 3 Eyl 2009 #5 %5 siyahlık.. riskli aslında.. kalıptan uçma olayı var. dikkat etmen gerekir...
Ufuk Cebeci 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 869 Tepkime puanı 22 3 Eyl 2009 #6 beyhanok' Alıntı: %5 siyahlık.. riskli aslında.. kalıptan uçma olayı var. dikkat etmen gerekir... Genişletmek için tıkla ... evet haklısınız ama genellikle kullanıyorum bu şekilde bugune kadar sorun çıkmadı umarım bundan sonra da çıkkmaz
beyhanok' Alıntı: %5 siyahlık.. riskli aslında.. kalıptan uçma olayı var. dikkat etmen gerekir... Genişletmek için tıkla ... evet haklısınız ama genellikle kullanıyorum bu şekilde bugune kadar sorun çıkmadı umarım bundan sonra da çıkkmaz