Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AVM balık reyonu afişi

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir arkadaşımın istemiş olduğu çalışma idi ve hiç kullanılmadı , kullanmak isteyenler fikri kullanabilir :)

Tasarı ebatı 90x190

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir eksiklik var. Boşluk hissi uyandırdı bende.

Bu iş madem hiç kullanılmadı ozaman işi yeterince bozup yeniden yapabiliriz. Hadi fikir paylaşımı yapalım; Boşluk hissi uyandıran yerleri işaretleyebilir yada boşluğu gideremesini beklediğiniz şeyleri cin ali usulü çizebilirmisiniz? Eskiz çalışması gibi bişey olsun :)

derya ak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakmayın ama aramıyorum arkadaşa katılıyorum boşluk var sizinde dediğiniz gibi bi çalışma yapalım bakalım gerçekten o eksikleri herkez görebilece mi ?

cekhu

🌱Yeni Üye🌱
oldukca acemı bırıyım bu konularda affınıza sıgınarak bır yorum yapmak ıstıyorum..
alttakı balık resmını bıraz kucultup,onun ustundekı tek balıgı ve somon tabagını komple bıraz assagıya cekersınız bence o bosluk hıssı ortadan kalkar..
bana bosluk hıssını afısın alt kısmı verıyor cunku..
yukardan assagıya dogru bakınca,yukarısı oldukca kalabalık ama assagıda sadece bır resım var..orantısız geldı o yuzden..
emegınıze saglık

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontu balıkta uygulamak güzel fikir .afişi beğenmedim

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Font harici diğerlerini beğenmedim çok karmaşık güneşe bakıyorum hissi uyandırdı inanaırmısın gözlerimi aldı ve heryer balık zemin rengi varmı yokmu görünmüyor aşağıdaki kare fotoğrafta duran balıklar ile diğer balık arasında bir beyaz çizgi var hoş değil somon da o beyaz yuvarlak içinde çok acemice durmuş naçizane fikrim alınmayın lütfen
Başarılar..

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Font harici diğerlerini beğenmedim çok karmaşık güneşe bakıyorum hissi uyandırdı inanaırmısın gözlerimi aldı ve heryer balık zemin rengi varmı yokmu görünmüyor aşağıdaki kare fotoğrafta duran balıklar ile diğer balık arasında bir beyaz çizgi var hoş değil somon da o beyaz yuvarlak içinde çok acemice durmuş naçizane fikrim alınmayın lütfen
Başarılar..

Bu konuyu dikkate alıp, uygun zamanda yeniden düzenleme yapacağım. Yorumunuz için teşekkürler...

oldukca acemı bırıyım bu konularda affınıza sıgınarak bır yorum yapmak ıstıyorum..
alttakı balık resmını bıraz kucultup,onun ustundekı tek balıgı ve somon tabagını komple bıraz assagıya cekersınız bence o bosluk hıssı ortadan kalkar..
bana bosluk hıssını afısın alt kısmı verıyor cunku..
yukardan assagıya dogru bakınca,yukarısı oldukca kalabalık ama assagıda sadece bır resım var..orantısız geldı o yuzden..
emegınıze saglık

Bu konuyu dikkate alıp, uygun zamanda yeniden düzenleme yapacağım. Yorumunuz için teşekkürler...

fontu balıkta uygulamak güzel fikir .afişi beğenmedim

Ben zaten Fikri paylaştım, afişi buradaki insanların deyimiyle, "bizim komşunun ilkokula giden oğlu da fotoşop biliyo" ...

alikarpi

🌱Yeni Üye🌱
üzgünüm ama balık reyonu ile ilgili orada tasarımınızda aykırı duran çizgiler yazı (font) görsel alan uygulaması çok yanlış, bence üzerinde daha farklı bir baış açısı ile çalışmalısınız.