Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu yazılar baskıda altın varak mı basılacak yoksa bu renk mi kalacak? varak olarak basılacaksa lafım yok lakin bu renk basılacaksa etrafına beyaz kontur atmalısın şahsi fikrimce
bu yazılar baskıda altın varak mı basılacak yoksa bu renk mi kalacak? varak olarak basılacaksa lafım yok lakin bu renk basılacaksa etrafına beyaz kontur atmalısın şahsi fikrimce
Arkadaşım çalışmanı beğendim. Bana da avukat kartviziti lazım. Eğer sen de uygun görürsen bana psd şeklinde allemgullem@gmail.com adresine atar mısın? Anlayışına teşekkür eder iyi çalışmalar.
Artık avukat ve hukuk bürosu çalışmalarında bu figürlere o kadar çok alıştık ki. Evet belki bu konuyu en iyi ifade eden ve ilk akla gelen figürler bunlar. Ama biraz daha farklı şeyler bulmak zorundayız. Çok alışılageldik bir tasarım...
Artık avukat ve hukuk bürosu çalışmalarında bu figürlere o kadar çok alıştık ki. Evet belki bu konuyu en iyi ifade eden ve ilk akla gelen figürler bunlar. Ama biraz daha farklı şeyler bulmak zorundayız. Çok alışılageldik bir tasarım...
Evet size katılıyorum. Ancak müşterim önceki kartvizitinde Themis heykelini kullandığını ve tekrar onu kullanmak istediğini söyledi. Hatta çok aradım bulamayınca da ısrarından dolayı çizmek zorunda kaldım.