Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Avukat için kartvizit tasarımı

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Müşterim sade bir çalışma istedi. Görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum...

t4UAS.jpg

Benzer konular

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha şık sade bir font kullansan daha iyi olur sanki. Eline sağlık.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel, sade olmuş. Ama arka taraf bana biraz gereksiz gibi geldi.

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
bu yazılar baskıda altın varak mı basılacak yoksa bu renk mi kalacak?
varak olarak basılacaksa lafım yok lakin bu renk basılacaksa etrafına beyaz kontur atmalısın şahsi fikrimce

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel, sade olmuş. Ama arka taraf bana biraz gereksiz gibi geldi.

Teşekkür ederim, müşterim Themis heykelini de kullanmamı istedi bende onu en iyi kartvizitin arka tarafında kullanabileceğimi düşündüm..

bu yazılar baskıda altın varak mı basılacak yoksa bu renk mi kalacak?
varak olarak basılacaksa lafım yok lakin bu renk basılacaksa etrafına beyaz kontur atmalısın şahsi fikrimce

Hepsi varak olacak, varak görünümü vermek için o rengi kullandım.

allemgullem

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım çalışmanı beğendim. Bana da avukat kartviziti lazım. Eğer sen de uygun görürsen bana psd şeklinde
allemgullem@gmail.com
adresine atar mısın? Anlayışına teşekkür eder iyi çalışmalar.

TokatKoza

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çalışma, lakin siyah kısımdaki yazıları daha açık bir renk tonunda seçmenizi tavsiye ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Artık avukat ve hukuk bürosu çalışmalarında bu figürlere o kadar çok alıştık ki. Evet belki bu konuyu en iyi ifade eden ve ilk akla gelen figürler bunlar. Ama biraz daha farklı şeyler bulmak zorundayız. Çok alışılageldik bir tasarım...

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma, lakin siyah kısımdaki yazıları daha açık bir renk tonunda seçmenizi tavsiye ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim.

Artık avukat ve hukuk bürosu çalışmalarında bu figürlere o kadar çok alıştık ki. Evet belki bu konuyu en iyi ifade eden ve ilk akla gelen figürler bunlar. Ama biraz daha farklı şeyler bulmak zorundayız. Çok alışılageldik bir tasarım...

Evet size katılıyorum. Ancak müşterim önceki kartvizitinde Themis heykelini kullandığını ve tekrar onu kullanmak istediğini söyledi. Hatta çok aradım bulamayınca da ısrarından dolayı çizmek zorunda kaldım.