ben sütaş ayran arıyorum birde tavuk döner olursa sevinirim çok acil...........yardım edin ne olur:(
aysel 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ağu 2007 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 25 Mar 2008 #1 ben sütaş ayran arıyorum birde tavuk döner olursa sevinirim çok acil...........yardım edin ne olur
O okanxx 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Ocak 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 25 Mar 2008 #2 bende yeni üye oldum istediğin resimleri sana gönderebilirim ama nasıl gönderceğimiş bilmiyorum yardımcı olmaisterdim
bende yeni üye oldum istediğin resimleri sana gönderebilirim ama nasıl gönderceğimiş bilmiyorum yardımcı olmaisterdim
aysel 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ağu 2007 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 25 Mar 2008 #3 okanxx' Alıntı: bende yeni üye oldum istediğin resimleri sana gönderebilirim ama nasıl gönderceğimiş bilmiyorum yardımcı olmaisterdim Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyorum ki...ama mail verebilirim olurmu.bütünmüşterilerim ona atar..
okanxx' Alıntı: bende yeni üye oldum istediğin resimleri sana gönderebilirim ama nasıl gönderceğimiş bilmiyorum yardımcı olmaisterdim Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyorum ki...ama mail verebilirim olurmu.bütünmüşterilerim ona atar..
ufukdural ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 26 Yaş 59 25 Mar 2008 #4 bu link size yardımcı olacak Sitemizde mail den yardım yasak aşşağıdaki linki incelerseniz paylaşım yapabilirsiniz. https://www.grafikerler.net/showpost.php?p=36108&postcount=6 saygılarımla
bu link size yardımcı olacak Sitemizde mail den yardım yasak aşşağıdaki linki incelerseniz paylaşım yapabilirsiniz. https://www.grafikerler.net/showpost.php?p=36108&postcount=6 saygılarımla
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 25 Mar 2008 #5 Buraya tıklayarak foruma toplu şekilde fotoğraf yada materyal nasıl yüklüyebilirsiniz anlayabilirsiniz.
Buraya tıklayarak foruma toplu şekilde fotoğraf yada materyal nasıl yüklüyebilirsiniz anlayabilirsiniz.
KamiLOwen Acemi Tasarımcı Katılım 16 May 2007 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.pgh.com.tr 25 Mar 2008 #6 Sağol Gökhan'cım iyi oldu.
turkishdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Tem 2008 Mesajlar 83 Tepkime puanı 3 19 Eyl 2008 #7 aynıları bana da lazım link atabilecek olan yok mu ???