Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ayvalık için bi afiş :)

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayvalığa bir bilboard çalışması yaptım bakalım beğenicekmisiniz
ayval305k.jpg

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Eline sağlık güzel, yaratıcı bir afiş olmuş.

Hangi kısmının yaratıcı oldugunu düşündüğünüzüde dile getirseydiniz keşke..

Anladıgım kadarıyla görselleri kendiniz çekmiyor etraftan topluyorsunuz .. Görselde Deniziçi Cafetaryanın dış mekanının nasıl oldugnu gösterir gibi.. Sanki orası için çekilmiş gibi.. BU fotograftaki yer ayvalığın neresi? Vurgulanmak istenen mesaj ne? Ayvalık - Balıkesir mutlu yaşam..? Neden mutlu yaşıyoruz orda nesi var farklı? Özellikleri nedir yani afişin yapalış amacı ne.. Ayrıca anladığı kadarıyla bilboard tasarımıyla - afişin birbirlerinden farklı oldugunu hala anlıyamamışsınız bilboard tasarımları diye ayrı bir sayfa olmasına ragmen afiş başlığıyla afiş konusuna koydugunuz ve içeriğinde bilboard yazan 3. çalışmanız..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
daha özel, daha anlatımlı bir resim olabilirdi belki...
Afiş mi? Billboard mı? Karar vermelisiniz...

Başarılar...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
Ayvalık'ı iyi bildiğimden dolayı kullandığınız görselden daha iyi görseller kullanabileceginizi düşünüyorum..
mesela Cennet Tepesinden çekilmiş Ayvalık'ın gece ve gündüz manzaraları eminim ki daha güzel olacaktır...
kolay gelsin...

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilboard için bi yer bulamdım pardon ama bilboard sadece bir malzeme yani dışarıda gözünüze çarpmıştır filmlerin afişleri bilboardlarda asılıyor yaptığım tasarım afiş ama bilboard lara asılacakbir tasarım

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu değerli bilginiz için çooook teşekkür ederiz :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende bir balıkesir edremitli olarak bu afiş ayvalıya yakışmıyor arkadaşım ayvalıkta her manzara var ve ordaki kücük cocuk ne için var onuda cözemedim ayvalıkla alakası nedir ?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bilboard için bi yer bulamdım pardon ama bilboard sadece bir malzeme yani dışarıda gözünüze çarpmıştır filmlerin afişleri bilboardlarda asılıyor yaptığım tasarım afiş ama bilboard lara asılacakbir tasarım

film afişlerinin aynılarımı bilboardlarda duruyor yoksa afişlerinin bilboard için ayrıca tasarlanmış şekillerimi.. ? :) .. her neyse bildiğinizi okuyunuz öyleyse yorum sormayınız..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
işi tartışmaya taşımadan önce hatalarını ortaya koysanız?
evet görseller kötü tasarım kötü çocuk anlamsız ve sık sık gördüğümüz hata font türkçe değil...
nerede türkçe? ben mi yanlış görüyorum ?

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
film afişlerinin aynılarımı bilboardlarda duruyor yoksa afişlerinin bilboard için ayrıca tasarlanmış şekillerimi.. ? :) .. her neyse bildiğinizi okuyunuz öyleyse yorum sormayınız..
yorumlarınızı söylüyosunuz ona bi şey değemem tasarımımda kötü olmuş ta olabilir ama bu bölümde bilboard olarak yapılmış birçok tasarım var ben onun için bilboard olarak yazdım bi daha afiş ebatlarında koyarım 50x70 olarak kıza gelince o kızı koydum bu çalışmayı tatil için yaptım ve bu küçük kızın tatilden çok mutlu olduğunu ayvalığa gelen insanlarında o küçük kız gibi mutlu olabileceklerini göstermek istedim ;););)