Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bakalım kendime yaptığım logomu beğenecekmisiniz?

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar benim adım ercan...kendime bir logo tasarladım "e & e" şeklinde...bakalım beğenecekmisiniz. bir sizden ricam logomu rotate,mirror edin bakalım neler çıkacak ortaya,ilk görünüşte "e & e" gibi dursada,bakmakla görmek arasında fark vardır diyenlerden cevap bekliyorum...logomu yaptıktan sonra çantama maskot olsun diye, Cr-Ni paslanmaz sacla lazerde kestirdim 3x3 cm ebatlarında ve taktım...bakın nasıl olmuş :smile:

logocorelyy5.jpg

autocadde çizip corele import ettim....

logomfotozd4.jpg

işte buda lazer kesim sonrası logom

daha sonra bunu biraz daha parlattım tabii :p:p

arkadaşlar kusura bakmayın resimleri uppload ederken kıcık oldum böyle link koydum artık

Moderatör tarafında düzenlendi:

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş eline sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
eline sağlık ikon güzel olmuş ama ben bide bunu uzantısıyla görmek isterim. yani ben bunu biyerde gördüm mesela ne olduğunu nerden bilecem.yani açılımını logoyla bütünleştirmen gerekmizmi?

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık ikon güzel olmuş ama ben bide bunu uzantısıyla görmek isterim. yani ben bunu biyerde gördüm mesela ne olduğunu nerden bilecem.yani açılımını logoyla bütünleştirmen gerekmizmi?

çok ama çok doğru bi yorum aynen katııyorum insanlar ilk bakışta senin adının baş harfi olduğunu nasıl anlıcak:)

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok ama çok doğru bi yorum aynen katııyorum insanlar ilk bakışta senin adının baş harfi olduğunu nasıl anlıcak:)

anlamadım açılımı derken o harflerin neleri simgelediğimi...ismim ercan dedim yaa.yani uzantı derken onu mu kastettiniz arkadaşlar.hem ayrıca şöyle resmi evirip çevirin bakalım daha neler görebileceksiniz

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
anlamadım açılımı derken o harflerin neleri simgelediğimi...ismim ercan dedim yaa.yani uzantı derken onu mu kastettiniz arkadaşlar.hem ayrıca şöyle resmi evirip çevirin bakalım daha neler görebileceksiniz

tamam senin ismin ercan ve bunu biz biliyoruzda sen bi logo yapmışsın ama bu iki e harfi neyi temsil ediyo kişi logosumu ilaç firmasımı ne logosu yani yanına bişey yazsamışsın tam süper olacakmış

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam senin ismin ercan ve bunu biz biliyoruzda sen bi logo yapmışsın ama bu iki e harfi neyi temsil ediyo kişi logosumu ilaç firmasımı ne logosu yani yanına bişey yazsamışsın tam süper olacakmış

ya tamam tabiiki ikinci "e"ninde bir anlamı var canım ,özel bir şeyler işte anlarsın :bigsmile: bak benim avatara benim kızım var :p

hele sen bir kere evir çevir neler göreceksin kardesim

Son düzenleme:

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk bakışta güzel ama bencede marka olmadığına göre insanların senin isminin olduğunu anlaması biraz zor bu harflerin yanına küçük bir şekilde isminide yazarsan belki olabilir