Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bal Arısı 3d çalışması...

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.slowgraphicdesign.blogspot.com
Bal Arısı 3d çalışma

SRYiX.jpg

Benzer konular

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
modelleme ve kaplama için tebrik ederim ama render için aynı şeyi söyliyemicem daha iyi olabilirdi, elinize sağlık.

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
modelleme ve kaplama için tebrik ederim ama render için aynı şeyi söyliyemicem daha iyi olabilirdi, elinize sağlık.

evet render biraz düşük oldu. hatta Arı'daki tüyler'de yok, çok güçlü sistem gerekiyor render için.. bu nedenle düşük kalite almak zorunda kaldım renderi..

teşekkür ediyorum yorumlarınız için..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çizim çok başarılı eline sağlık ve bir gün gün gelecek böyle bir arının olduğu son tüğ ayrıntısına kadar en net ve kaliteli render yapan pc lerde oyun oynayacağız :D
görür müyüz o günleri :p

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
çizim çok başarılı eline sağlık ve bir gün gün gelecek böyle bir arının olduğu son tüğ ayrıntısına kadar en net ve kaliteli render yapan pc lerde oyun oynayacağız :D
görür müyüz o günleri :p

teşekkür ederim :) aslında güçlü pc ler var günümüzde, fakat ülkemizde çok pahalı maalesef.. yurt dışındaki 2000 dolarlık sistem ülkemizde 4000 doları buluyor maalesef.. benim sistem Asus G53 SW i72630QM, 8GB DDR3 ram, NVİDİA CTX460M 1.5GB grafik kartı. bu bir laptop 3600 tl ye aldım. yurt dışında 2000 tl civarı. zorlasam bu renderı çok kalite alırım fakat işler yoğun olunca olmuyor tabiki.. oyun konusuna gelince hertürlü oyunu oynayabiliyorum fakat oyunları oynamaktan ziyade vaktim olursa grafiklerini incelemek amacıyla test ederim:) yani şuan o günleri görüyoruz ama ülkemizde çok para harcamak gerekiyor sırf oyun içinde okadar para harcamak olmuyor tabiki..:)