Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk çalışma diğerine nazaran daha başarılı..Fakat logoda kullandığınız kaslı figürü giyim ile bağdaştıramadım, genel bakıldığında kötü bir çalışma değil..
İkinci çalışma da yazı karakteri italik olduğundan giyim sektörü deilde, sanki bir kargo şirketinin logosu gibi olmuş.. Ama bence 1.logo üzerinden gidilse sonuç güzel..Emeğinize sağlık..
İlk çalışma diğerine nazaran daha başarılı..Fakat logoda kullandığınız kaslı figürü giyim ile bağdaştıramadım, genel bakıldığında kötü bir çalışma değil..
İkinci çalışma da yazı karakteri italik olduğundan giyim sektörü deilde, sanki bir kargo şirketinin logosu gibi olmuş.. Ama bence 1.logo üzerinden gidilse sonuç güzel..Emeğinize sağlık..
ben onu hala giyim olarak düşündüğümden sport ne alaka diye düşündüm:rofl: o zaman problem yok..zaten renkler de kendi seçimleriymiş..1. çalışmayı daha çok beğendim ben
logolarınızdaki yazı karakterleri çok çeşitli (sanırım ilk logoda balance ve gym aynı karakterlerin büyük ve küçük çeşitleri. öyle olsa bile ayrı karakter kabul ediyorum). tek ya da en fazla iki tip karakterden fazlası dağınık görünmesine neden oluyor ve göz yoruyor. tavsiyem eğer slogan kısmı illa yazılacaksa, bir ya da iki çeşit font kullanarak üstteki logoyu düzenlemeniz. "balance" yazısını üstte dış çemberin içine yazabilirsiniz. kaslı adam figürünü de ortaya alıp daha da büyütebilirsiniz.
1. çalışmada balance yazısının renk değişmesi hoş durmamış.. dışarıda daha iyi durabilir.. 2. çalışmada ise gym yazısı ve adam sonradan eklenmiş gibi kopuk duruyor.. daha iyi çalışmalar olabilir..sizin daha iyi çalışmalarınızı gördüğümü hatırlıyorum..