Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Balance Gym Center logo çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanılan renkler istenen renklerdir.Yorum ve eleştirilere açık bir çalışma.Alternatifler hakkında fikir sahibi iseniz yazın lütfen.
gymcenterlogo1.jpg

gymcenterlogo2.jpg

Benzer konular

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk çalışma diğerine nazaran daha başarılı..Fakat logoda kullandığınız kaslı figürü giyim ile bağdaştıramadım, genel bakıldığında kötü bir çalışma değil..

İkinci çalışma da yazı karakteri italik olduğundan giyim sektörü deilde, sanki bir kargo şirketinin logosu gibi olmuş.. Ama bence 1.logo üzerinden gidilse sonuç güzel..Emeğinize sağlık..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma diğerine nazaran daha başarılı..Fakat logoda kullandığınız kaslı figürü giyim ile bağdaştıramadım, genel bakıldığında kötü bir çalışma değil..

İkinci çalışma da yazı karakteri italik olduğundan giyim sektörü deilde, sanki bir kargo şirketinin logosu gibi olmuş.. Ama bence 1.logo üzerinden gidilse sonuç güzel..Emeğinize sağlık..

Yorumunuz için teşekkürler.Ancak Giyim firması değil GYM yani Spor salonu:rofl:

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumunuz için teşekkürler.Ancak Giyim firması değil GYM yani Spor salonu:rofl:

:giggle: hadi yaa

o zaman yine de 1. diyorum:)

ben onu hala giyim olarak düşündüğümden sport ne alaka diye düşündüm:rofl:
o zaman problem yok..zaten renkler de kendi seçimleriymiş..1. çalışmayı daha çok beğendim ben

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
logolarınızdaki yazı karakterleri çok çeşitli (sanırım ilk logoda balance ve gym aynı karakterlerin büyük ve küçük çeşitleri. öyle olsa bile ayrı karakter kabul ediyorum). tek ya da en fazla iki tip karakterden fazlası dağınık görünmesine neden oluyor ve göz yoruyor. tavsiyem eğer slogan kısmı illa yazılacaksa, bir ya da iki çeşit font kullanarak üstteki logoyu düzenlemeniz. "balance" yazısını üstte dış çemberin içine yazabilirsiniz. kaslı adam figürünü de ortaya alıp daha da büyütebilirsiniz.

iyi çalışmalar

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma daha iyi eline sağlık

T.L.Y.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışmada balance yazısının renk değişmesi hoş durmamış.. dışarıda daha iyi durabilir.. 2. çalışmada ise gym yazısı ve adam sonradan eklenmiş gibi kopuk duruyor.. daha iyi çalışmalar olabilir..sizin daha iyi çalışmalarınızı gördüğümü hatırlıyorum..

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
1.çalışman gayet hoş

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 .çalışma daha güzel;)= daha sportif bence sadece balance yazısınını altındaki yazısının oynanması gerekiyor biraz

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslına bakarsanız alternatif üretilebilecek bir çalışma. Elinize sağlık

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birinci logo çalışmanız çok güzel olmuş,çok beğendim,ellerinize sağlık.