Evet herkes biliyorki photoshop un gücünün sınırı yok ! . Bir sürü efekt ve bir sürü style lar mevcut üstüne üstlük durum böyle iken filter ları ve eklenti filterlarınında ucu bucağı yok !. Ancak her ne olursa olsun elimizde materyal çok diye çalışmayı boğmak yanlıştır. Sadelik her zaman grafiği ve tasarımı sizin hitap ettiğiniz kitlenin aklında kalıcı olmasını sağlarr. Durum böyle iken bir reklamcı yada bir ajans şirketinin halka hitap ederken ilk amacı bence . Akılda kalıcı görsel hazırlamasıdır. Ondan sonra zaten gerekli olan iş disiplini ve uyumluluk sağlandıkdan sonra hatasız işler ve son derece memnun müşteriler kazanmış olursunuz. Bunları size neden anlatıyorum iyişallah ileride sizde bir şirket sahibi olur ve çalıştığınız veya çalıştırdığınız kişileri yönlendirirsiniz.
Sitemiz grafikerler.net GRAFİK TASARIM alanında ifade etmek isteyenlerde temel tasarım bilinci oluştumak amacıyla kurulmuş bir forum sitesidir. Amacımız bugün baskı teknikleri ile kolaylaşan ve bir anda artan, gittikçede artan bir şekilde bilboard ve tabelalardaki, görsel kirlenmenin önüne geçebilecek, bu alanda eğitime ihtiyaç duyan binlerce genç insanda tasarım bilinci oluşturmaktır.
Sitemizin çalışma sistemi: Sanatsal-Teknik ağırlıklı konularda izleyicilere ihtiyaç duydukları derslerin verilmesi ve yayınladıkları çalışmalardaki anında yönlendirmelerle çevre estetiğinin sağlanmaya çalışılması, eleştirilerle daha estetik çalışmalara yönlendirilmeleridir. Teknik konu kategorilerimizdeki derslerimizle izleyicilerin sorunları giderilmeye çalışılmaktadır.
Ayrıca Sayın moonlight34 ün dediği imla hatalarına lütfen dikkat ediniz.
Sayın Gökhan TEKİN siz bu kadar uzun ve geniş bir şekilde yazmışsınız ama ben bunu bir hobi olarak yapıyorum da diyebilirsiniz. Olsun siz yinede burada yazılanları okuyun hobi bile olsa temeliniz sağlam olsun..
Ve son o olarak cahit hocam aklıma geldi teşekkür ederim kendisine =).
Saygılarımla.