Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Barkod yapımı için yardım

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
Arkadaşlar İndesing programında ISSN numarasıyla barkod yapılabiliyor mu? Benim bildiğim Corel'de yapılıyor ancak ben Corel kullanmıyorum. İndesing, Photoshop ve Illustrator CS4 programlarına sahibim. Bu üç programdan biriyle barkad yapılabilir mi?

Benzer konular

olsunbe

🌱Yeni Üye🌱
Bunların hiçbiriyle barcod yapılmaz, barcod yapmak için bir barcod programı edinmeni öneririm. Yada coreli :D

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Corel'in Barcode Wizard uygulaması tek başına da kullanabilir, gayet de pratik bir programdır. Tavsiye edilir. Fakat farklı alternatifler de mevcuttur. Indesign için buradaki ve buradaki eklentiler size yardımcı olabilir.

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunlarda yapamassın Macintosh kullanıyorsan BarkodPro diye bir program var yok PC kullanıyorsan Corel Draw da yapabilirsin.....

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
buradan link talep etmenizde ki amaç crackli kullanım ise forum kurallarını gözden geçirin
bu izlenimi uyandırıyorsunuz çünkü niyeti bu olmayan birisi açar google da yazar programın adını bulur firmasını inceler

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
buradan link talep etmenizde ki amaç crackli kullanım ise forum kurallarını gözden geçirin
bu izlenimi uyandırıyorsunuz çünkü niyeti bu olmayan birisi açar google da yazar programın adını bulur firmasını inceler

Adobe CS4 Master Collection ve Quark 8.0'ın lisanslı programlarına sahibim. Bu sanırım yeterli bir açıklamadır...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
iyide bana neden açıklama yapıyorsunuz sordum mu ben size?
sadece forum kurallarının getirdiği bir gerekliliği hatırlattım

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
K.Çakır 'ın yazdığı cevapta verdiği linkleri inceleyebilirsin sayın serdalsahin61. Orada BarcodeMaker isimli programın orjinal lisanslı sürümü var satın alabilmeniz için. 149 USD fiyat biçilmiş. Illegal paylaşımlar forum kuralarına aykırı. Burada sizi kınamıyoruz. Anlayışın için teşekkürler...

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CorelDRAW kullanarak yapmak istersen de Edit>Insert Barcode... komutunu kullanabilirsin.

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ancak Barcode Wizard CorelDRAW yüklenirken seçilmesi gereken bir eklentidir. Eğer Coreli kurarken seçilmemişse komut çalışmaz ve eklentinin yüklenmesini ister.

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var barkod hakkında. Corel'in barkod yapma olayı ne kadar sağlıklı ? barkodların okunmaması gibi bir sorun ortaya çıkar mı ? çünkü piyasada pek çok ücretsiz barkod yapma sitesi var yalnız bazılarının barkodları kesinlikle birbirini tutmuyor. birde, bu iş corel ile böyle basitçe halledilebiliyorsa, neden 200 dolara barkod programları satılıyor ?

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var barkod hakkında. Corel'in barkod yapma olayı ne kadar sağlıklı ? barkodların okunmaması gibi bir sorun ortaya çıkar mı ? çünkü piyasada pek çok ücretsiz barkod yapma sitesi var yalnız bazılarının barkodları kesinlikle birbirini tutmuyor. birde, bu iş corel ile böyle basitçe halledilebiliyorsa, neden 200 dolara barkod programları satılıyor ?

bugüne kadar bir çok işte corel barokodu kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım, 200 dolara sadece barkod programını alırken corel için hiç ücret ödenmiyor mu?

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bugüne kadar bir çok işte corel barokodu kullandım ve hiçbirinde problem yaşamadım, 200 dolara sadece barkod programını alırken corel için hiç ücret ödenmiyor mu?

Ya ödeniyor elbette, ama izmirde tasarımcıların çoğu corel kullanıyor, ve bir sürüde barkod işi yapan firma var...adamlar sadece barkod filmi basıyor sana,12 dolar artı KaDeVe ile. onların kullandığı programı buldum, o 200 dolar, yoksa bedava yapan site de var 50 dolarlık programda.
Ben yeniyim ve piyasaya iş yapmıyorum, sadece merak ettim, corella işini tasarlayan adam niye gidip bir daha barkod firmasına para ödesin, ödemiyorsa bu firmalar nasıl para kazanıyor ?

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadasim,
Download BarcodeImage for Mac - Simple barcode image generator. MacUpdate Mac Applications Software Downloads
yukarida verdigim linkte indirecegin program ucretsiz olup kendi basina bir programdir.
Mac Os ta kullanabilirsin,
Ikincisi
BarcodeMaker - Create and edit live EPS barcodes directly on an InDesign page, Macintosh or Windows

Ucuncusu
InDesignScript.de: Script Catalog[action]=getviewcatalog&tx_abdownloads_pi1[category_uid]=30&cHash=bcfac28b07
sitesinde icretsiz script indirebilirsiniz
verdigim linkte icretli olup, In design icinde kullanabilirsin

Simdiye kadar yaptigim urun barkodlarinda ucretli programa gerek duymadim.

Barcode Image bu isimi gordu. Sadece barcode etiketini transparant (yani arkasina beyaz fon atmiyor) veriyor. Siz bunu kendiniz yaptiginizda. Yeterince isinizi gorur.

Arkadaslarin onrdigi Barcode maker, cesitli imkanlar sunuyor EAN 13 gibi bir standart barcode yapacam diyorsaniz Barcode Image yeterince isinizi gorur.
Ustelik ucretsiz.

Iyi calismalar