Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başarılı Olur muyum?

grafikraysegul

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu meslek lisesi 1.sınıf grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.Çizimle aram fazla iyi deil.Yetenek sınavı vardı çizmeyi berecebildiğim iki şey ve tencereyle kutu çıktı.Vazo-şişe-kutuyu çizdim.tencere olmadı.30 puan farkla 1.girmiştim birde tanıdığım vardı küçük bir torpille liseye girebildim.Ama asıl soru şu.Çizimle aram iyi değil.Kursla vs geliştirebilirmiyim.Birde resim öğretmenim 2.5 sene aynıydı hiç çizmedim kankam çizerdi 2.dönem 8.sınıfta öğreten değişti.Oranlamayı anlattı.Küçük küçük çizgiler çizdirip oranlamayı göstermişti öyle biraz adam akıllı çizebilmiştim.Ne dersiniz yapabilir miyim yoksa düz liseye mi geçmeliyim?Birde bana şöyle yeni başlayanlara iyi bir desen-çizim kitabı önerirseniz çok seviirim.Fikirlerinizi bekliyorum.

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Zorla güzellik olmaz önce sevmeyi bilmek gerekir.
Sevmek her zaman kolay olmayabilir ve bazende sabırlı, azimli ve hırslı olmak gerekir.

Olayı kafanda bitirdikden sonra ne kadar pratik yaparsan kendini okadar çok geliştirirsin.
Kurs ortamının çalışman açısından faydası olacakdır. Hiç bir zaman evde çizmeye benzemez...

grafin

🌱Yeni Üye🌱
yapacağın işi seversen mutlaka başarıyı yakalrsın.

vaniffle

🌱Yeni Üye🌱
Kitapla olacak iş değil. Bende anadolu meslek lisesine gidiyorum son senem grafik öğrencisiyim. İkinci seneden bi' kurs bul oraada atölye ortamı iyi gelecektir. Resim yapmak öğrenebilinir bir yetenektir. Hedeflerine de bağlı tabii.