Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basınç ayarı

ayberks

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaslar bır kac gun once genius (model:F509) pen tablet aldım .ılk basta basın hassasiyeti vardı fakat sımdı adobe photoshopta kullanırken basınc çalısmıyor.sanırım yanlıs bırseye bastım . bunu adobe photosopta nasıl ayalayabılırım açık bır sekılde yazarsanız sevınırım sımdıden cok tesekkurler ...:smile::smile:

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
hahah :D aynı sorunu ben de yaşıyordum bir kaç gün önce çözdüm :) anlatayım; o tabletinizden değil photoshopun brush özelliğinden kaynaklanıyor. brushı basınca duyarlı bir şekilde ayarlamalısınız. seçtiğiniz herhangi bir fırçayı tıklayın, window brush presets e tıklayın. yanda çıkan ekrandan brush sekmesini açın. basınçla renk değişimi olmasını istiyorsanız; solda color dynamicsi işaretleyin, controlü pen pressure olarak seçin ardından solda smoothing i işaretleyin. eğer kalından inceye geçmesini istiyorsanız; shape dynamics' işaretleyin. en üstteki controlü pen pressure olarak seçin. ve smoothingi işaretleyin.
o pencere size çok yardımcı olacaktır. çok çeşitli brushlar yapabilirsiniz. kolay gelsin :)

ayberks

🌱Yeni Üye🌱
cok tesekkurler ıse yaradı dedıklerınız. her sayfada aramıstım ama bulamamıstım gercekten cok tesekkurler ...

ayberks

🌱Yeni Üye🌱
kardeş:D bu ayar yıne bozuldu benım dedıklerını yapıyorum olmuyo :D

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
o brushları kaydetmeniz lazım :D o pencerenin sağ altındaki ''yeni'' simgesine tıklayarak kaydedebilirsiniz. akydettiğiniz brushlar brush seçmek için açtığınız pencerenin en altında olur. daha sonra bu brushları seçtiğinizde özellikler kalacaktır. :)

ayberks

🌱Yeni Üye🌱
yok bu en basta dedıgınız ayarlarıyapıyorum shape dynamics ı secıyorum ben kalem basıncına ayarlıyorum ama olmuyo :(

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr

hakan91

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar. tablet kullanıyordum, birden brush ayarları duyarsız hale geldi, bir karıştırayım dedim hephetn herşey birbirine girdi, kullandığım brushlarda gitti, + ereaser tool umunda basınç hassasiyeti gitti, ayarları tek tek yaptığımda oluyor ama her brush değiştirdiğimde yeniden ayar yapmam gerekiyor, kısaca brush + eraser tool vb. seçenekleri sistem ayarlarına yani ilk kurulduğu şekline nasıl döndürebilirim. iyi akşamlar...