Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskı Türü ve Fiyat Yardım ACil

Serhat Timar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, öncelikle çok güzel bir portal katılım çok güzel. Konuya gelirsek şu anda bir dergi hazırlıyorum ve baskı aşamasına geldim. Kağıt olarak teknosa'nın broşüründeki kağıdı kullanmak istiyorum ( ki bu kağıt türü nedir? :upset:) ve 30.000 adet basılacak bunun için fiyat nasıl öğrenebilirim ki İstanbul dışındayım.

OZLUREKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozlureklam.com
tahminen 170 gr parlak kuşe düşündüğün kağı

pardon yanımda buldum tahminen 130 gr kuşe bu kağıt ama fiyat bilmiyorum

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
en yakınınızdaki bir matbaaya gidiceksiniz arkadaşım butür işleri yapan eğer şayet yakınınızda butür işleri yapamıyacak yani kapasitesi kaldıramıyacak matbaalar yoksa istanbula geldiğinizde bana özelden yazarsanız, elinizdeki örneklerle matbaamıza gelerek size fiyat verebiliriz.

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O miktar bir işi eğer çok formalı ise web ofsette bastırman gerekecektir. Apa Ofset benim baskısını beğendiğim ve gözüm kabalı iş teslimi yaptığım biryerdir. Sana da tavsiye ederim...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
simdi burdan sayfasi su kadara demek olmaz ayrintili bilgi yazsaydin belki fiyat cikaran biri olabilirdi.30.000 adet demissin ancak kac sayfa diyelimki 56 sayfa 30.000 adet cikardik ya 48 sayfaysa arada buyuk miktar oynar kardes.Sayfa sayisi mucellit turunu belirler tel dikismi zimbami amerikan ciltmi.Her sayfasi renklimi.Her sayfasina tasarim yapilacakmi yada Dergide toplam kac reklam var.Kacinin tasarimi hazir. Derginin kapagi kac gr olacak.Parlak kusemi mat kusemi 115.gr yoksa 135.gr. En azindan bunlari yazarsan ben sana kabataslak bi fiyat verebilirim.Ama gece yarisi benim verdigim fiyat cayini ictigin samimi profesyonel bi reklamcidan farkli olur :D

burhanhora

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle merhaba, anlattığın iş WEB baskı olması greken bir iş. Tabaka ofset baskı makinalarında basılabilir ama fiyat anlamında pahalıya mal olur. Bobinden basılması gerekirki ucuza mal olsun. Gramaj olarak da 70 veya 80 gramaj kuşe kağıda basılır. Fiyat verebilmek için biraz done vermen gerekir. Yani kaç sayfa, tutkallımı, tel dikişlimi gibi...

ustaa

🌱Yeni Üye🌱
ÖZEL MESAJDAN İLETİŞİM ADRESLERİNİZİ veriniz
2. kez mesajınızı düzelttim
FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ

bizimle irtibata geçersen her türlü yardımı alabilirsin..iyi çalışmalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Serhat Timar

🌱Yeni Üye🌱
Öğrendiğime göre WEB OFSET yapanda çok yer yok tam özellikler şunlar
52-56gr web offset
30.000 adet
Renkli
24 sayfa (12 yaprak )
Kapak dahil
Tasarımı da hazır

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
slm, iş insert ise en ucuz yol web baskı, lcv kağıt kullanıyorlar 60 veya 70 gram, tel dikiş veya yapıştırma arasında çok fiyat farkı yok. ama yapıştırma daha hızlı oluyor. ben türkiye gazetesinin tesislerinde 4 yıldır bastırıyorum çok memnunum bi araştır yinede

gulay57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana yardımcı olabilirim bana ulaşırsan.gülay@vividgraf.com