Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayan Eleman Aranıyor !..

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
eleman arayanlardaki ofsaytlar

bayanlar için geçerli diksiyonu düzgün anlarım fiziği düzgün arıyorsa kesin art niyetlidir sonuçta tasarımı yapacak vücut değil el ve beyindir buradan bayan arkadaşlara sesleniyorum ilanda böyle bir özellik belirtilmişse kesinlikle başvurmayın diyorum abi tavsiyesi size ben o tür insanlara birşey derim ama siteden kovarlar sonra beni

rapprensesi

🌱Yeni Üye🌱
çok doğru onruynk ;
piyasanın suyu çıkmış ...film gibi hayatlar deyimini kullanır olduk şu sıralar hemde pek sık olayı anlatrken onurun oraya gittiğini bilmıyodum duyunca şok oldum diğer arkadaşımız onurun eline su dökemez ama prezentable :D olması nedeniyle biz sana öğretiriz akşam ararız aile ortamı burası demişler :D film değil gerçek ...

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Ben o motor galericiside bayağı bi art niyet arıyorum çünkü camdaki ilanı aslında kendisi için değil esnaf arkadaşı içindi biz gittiğimizde bizi esnaf arkadaşına yönlendirdi ama kzı arkadaşımız gittiğinde yönlendirmemiş.
Ben bu sebepden otürü galericiyi art nniyetli olarak nitelendiriyorum.
Bu arada o kız arkadaşımın bizim daha önce aynı ilan için gittiğimizi ve sonaki gelişmeleri bildiği yok, bilmesinde şimdilik.
Belkide art niyetli değildir adam ve benim ön yargılarım yüzünden işinden olabilir ( daha girmemiş ama ), malum bu krizde iş bulmak öyle kolay değil...

rapprensesi

🌱Yeni Üye🌱
yok arkadaşım ben ona dikkatli olması gerektiğini söyliycem :) bakalım adamın niyati neymiş nasıl bir aile ortamıymış çok meraktayım :D

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
"Bayan grafiker" arama konusundaki şüphelerinizi destekliyorum. İşin cılkının çıktığının bir göstergesidir bu tür ilânlar...

Bundan yaklaşık iki ay kadar önce, bir gazetede, resmen, şu başlıkla grafiker arandığını okudum:

"TELEFONLARA BAKACAK BAYAN GRAFİKER ARANIYOR"

Arayan firma, Eyüp'te imiş.

Artık dayanamayıp, bu şahsa "grafiker"in ne iş yaptığını, ne anlama geldiğini sordum. "Grafiker telefonlara bakmaz" dedim. "Çay da yapacak mı, getir götür işlerine de bakacak mı, kaç para vereceksiniz" diye de üsteledim. Adam, "Sana ne" deyince de, bir iyice fırçalayıp telefonu kapattım. Arkasından arayıp durdu, numaramı... Bilginiz olsun, Eyüp civarından uzak durun :)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu bayan grafiker aranıyor lafına uyuz olurum bende..Zaten tecrübesizlik ve askerlik yapmadığın için engellerin var birde yanlış cinsiyette olman önüne büyük bir engel olarak çıkıyor :/
Ben grafikerlik yapamıyorum çünkü iş bulamadığım için başka alana yöneldim,allah yardımcım oldu da yine tasarımcılık yapıyorum.
Bu zor piyasada herkese başarılar diliyorum..

yubi38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hey konumu kapatamazsınız arkadaş

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
hey konumu kapatamazsınız arkadaş

Bu yazdığınız mesaj ile ilgili konunuzu kapatmak, mesajınızı silmek ve daha fazlası için bir sürü kural ihlali yapmış bulunmakta ve site yönetimine haklı gerekçeler sunmuş bulunmaktasınız... Kurallara uymayan üyeler, mesajlar ve konular ile ilgili müdahale, düzeltme ve silme anlamında yetkili merci elbette site yönetimidir.. İtirazı da bir kural ihlalidir...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bayanlar gelen müşterilere servis yaparken daha estetik görünürler.
Bayanlar telefonada bakarlar ve ses tonları herzaman cazip gelir.
Bayanlar (bayandan bayana) ya tutarsa mantığını depreştirir iş verende.
Bayanlar daha naif ve duyarlıdır.
Bayanlar erkeklere nazaran daha fazla kelimeyi içinde tutarlar.
Bayanlar bayanlar... Ah şu bayanlar!

Sanki bizler bayan olarak sizin açmış olduğunuz başlık altındaki gibi bundan çokmu büyük keyif alıyoruz?

çok güzel açıklamışsınız bravo.
bende daha çok bayan eleman çalıştırıyorum çünkü gerçekten bayanlar erkeklere nazaran iş konusunda daha titizler. küçük bir örnek veriyim. bunu bizzat yaşadım bir dönem

erkekler 10 dk iş yapıp 1 saat sigara molası veriyordular ama bayanlar 1saat hiç durmadan çalışıp en fazla 10dk mola veriyordular. işlerini daha özenerek ve titizlikle yapıyordular.

sanırım bayanlar dünyayı fethedecekler her konuda :D

yubi38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yalakalık yapmayın be ya laf sahibini biliyor alınan alınsın