Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vaktim olsa çok şeyler yapcamda kardeş müşteri geliyorr iki dakkada şipşak inş bidaha reklam işleri olursa düşünürüm bu işi meslek değilde hobi olarak yapmayı çok isterdim
Müşteriyi bilemem ama "Vankı" konusunda katılıyorum. "Y" harfinin daha belirgin olması gerekli. Birde renkler üzerinde biraz daha dursanız iyi olur. Ama düşünce güzel. Başarılar.
"bu bir logo değildir" diycektim ama "INSANLARIN MERAK ETMESİDE ÖNEM Lİ VANKI MI YANKIMI ANKIMI :d" yazını görünce yorum yapmak anlamsız...biraz düşün, taşın derim ...
vaktim olsa çok şeyler yapcamda kardeş müşteri geliyorr iki dakkada şipşak inş bidaha reklam işleri olursa düşünürüm bu işi meslek değilde hobi olarak yapmayı çok isterdim
iki dakikada logo yapabılıryorsunuz yanı "şipşak" tebrikler... "logo"nuza gelince olmamış .... yankı mankı ankı kısmı ise tamamen ters dusuncedeyız merak ısmı konusunda olmamalı dıye dusunuyorum... kolay gelsin....