Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bayan kuaförü logo çalışmam kuaför yankı

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Başarılı buldum ama biraz figurlendirsen mesela saç gibi ızasa y nin kulağı nasıl olur.
Tebrikler

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
vaktim olsa çok şeyler yapcamda kardeş müşteri geliyorr iki dakkada şipşak :D inş bidaha reklam işleri olursa düşünürüm bu işi meslek değilde hobi olarak yapmayı çok isterdim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
vankı olmuş eminimki müşterinizde beğenmemiştir

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vankı olmuş eminimki müşterinizde beğenmemiştir

Müşteriyi bilemem ama "Vankı" konusunda katılıyorum. "Y" harfinin daha belirgin olması gerekli. Birde renkler üzerinde biraz daha dursanız iyi olur. Ama düşünce güzel. Başarılar.

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
BENDE V Y KONUSUNDA DÜŞÜNDÜM AMA MÜŞTERİMİZÖYLEBEĞENDİĞİ İÇİN SORUN OLMADI INSANLARIN MERAK ETMESİDE ÖNEM Lİ VANKI MI YANKIMI ANKIMI :d

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"bu bir logo değildir" diycektim ama "INSANLARIN MERAK ETMESİDE ÖNEM Lİ VANKI MI YANKIMI ANKIMI :d" yazını görünce yorum yapmak anlamsız...biraz düşün, taşın derim ...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
vaktim olsa çok şeyler yapcamda kardeş müşteri geliyorr iki dakkada şipşak :D inş bidaha reklam işleri olursa düşünürüm bu işi meslek değilde hobi olarak yapmayı çok isterdim

iki dakikada logo yapabılıryorsunuz yanı "şipşak" tebrikler...
"logo"nuza gelince olmamış ....
yankı mankı ankı kısmı ise tamamen ters dusuncedeyız merak ısmı konusunda olmamalı dıye dusunuyorum...
kolay gelsin....