Neler yeni

bayram şekeri portre denemelerim:)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
92697513.jpg

asdlx.jpg

aszz.jpg

27979635.jpg

az4.jpg

azra1.jpg

azut.jpg

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Maşallah pek de tatlıymış. :) Deklanşörünüze ve minik mankeninize sağlık güzellik. :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkürler:) bu güzelliği görüp çekmemek insana suçluluk duygusu hissettiriyo adeta fotomodel olmak için yaratılmış dna sında var bu eminim:) tüm çalışmalarımda birinci modelim herzaman:)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
çok teşekkürler:) bu güzelliği görüp çekmemek insana suçluluk duygusu hissettiriyo adeta fotomodel olmak için yaratılmış dna sında var bu eminim:) tüm çalışmalarımda birinci modelim herzaman:)

Haklısınız ama mekana dikkat etseydiniz çok daha iyi çekimler olurdu eminim. :) Benim gözüme battı ev hali açıkçası. :smile:

Çekyatlar falan.. 1. fotoğrafta halının tam ortasında dursa daha iyi olurdu mesela. :)

...Elite....

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk kare özellikle çok güzel ama ayrıntılara dikkat etseydiniz daha iyi olurdu. Mesela ilk karede başını üstten kesmiş. Ayrıca arka fon daha iyi olabilirdi.

Modeliniz çok tatlı maşallah. Elinize sağlık...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
haklısınız mekan konusunda kadrajdada sorunlar var ama mekanı özellikle seçmedim ve o amaçla başlamadım çekime bu yuzden çok dikkat etmedim ayrıntılara ama daha sonraki çekimlerde bu modeli çok daha profosyonelce ve farklı mekanlarda kullanacağım ayrıca zaten bir oyuncak firmasının ürünleri için kullandım tasarım tamamladığımda onu da sizlerle paylaşacağım.
çok teşekkür ederim eleştiriler için daha dikkatli olacağım:)

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
gayet basarili kareler, fakat ic mekan fotograflarinda genelde yanlis pozlama ve flas fotografta isik patlamasina yol aciyor bazi durumlar da objenin asiri parlak ve arka mekanin cok karanlik cikmasina neden oluyor. Bu tip ic mekan cekimlerinde size onerim film makina kullaniyorsaniz tripod kullanmaniz ve yumusak bir film secmeniz (ASA 100-200 gibi) eger dijital kullaniyorsaniz yine tripod kullanarak kameranizin ayarlarini gece cekmine getirmeniz.
Baska bir tavsiye ise flas kullanacaksniz, flasinizi direk objeye yoneltmeyin.

Calismalarinizi devamini bekliyorum. Kullandiginiz kamera nedir?

Duzeltme: Ayrica sunu eklemek istedim, bu tip hatalar alan derinliginin de kaybolmasina yol acar.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet basarili kareler, fakat ic mekan fotograflarinda genelde yanlis pozlama ve flas fotografta isik patlamasina yol aciyor bazi durumlar da objenin asiri parlak ve arka mekanin cok karanlik cikmasina neden oluyor. Bu tip ic mekan cekimlerinde size onerim film makina kullaniyorsaniz tripod kullanmaniz ve yumusak bir film secmeniz (ASA 100-200 gibi) eger dijital kullaniyorsaniz yine tripod kullanarak kameranizin ayarlarini gece cekmine getirmeniz.
Baska bir tavsiye ise flas kullanacaksniz, flasinizi direk objeye yoneltmeyin.

Calismalarinizi devamini bekliyorum. Kullandiginiz kamera nedir?

Duzeltme: Ayrica sunu eklemek istedim, bu tip hatalar alan derinliginin de kaybolmasina yol acar.

ilginize çok teşekkürler, hepsini dikkate alacağım.
nikond60 kullanıyorum