Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bear Hunter

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar :) aralıksız çalışmaya, gelişmeye devam.

Photoshop + wacom. Net bir çalışma süresi veremeyeceğim :) ama baya uğraştım.

Umarım beğenirsiniz.

bear_hunter_by_eren_akinci-d4sxc4g.jpg

Benzer konular

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güzel olmuş.ancak ok sanki ayıyı ıskalar gibi geldi bana.birde adam ayıya bakmıyor gibi.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Baya uğraşmışsınız emeğinize sağlık.
Yanlız adamın sıçrayışı çok havada kalmış gibi yani onun dışındaki yerlerin flu olması biraz yapaylaştırmış.
Ayrıca ok konusunda arkadaşa katılıyorum ıskalayacak gibi duruyor.
Adamın yüz ifadesi ve dokular başarılı.Azminizi tebrik ediyorum.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ben eksik gedik söylemicem.zaten ardarda bakınca görebiliyor insan.ki giderek kalitesini arttırıyorsun çizimlerinin.arka planlardaki kalabalıklaşma dikkatimi çekti.karakterlerden çıktı artık.güzel gidiyor.ayıyı ıskalamış ıskalamamış çok sorun değil ki bana normal geldi.belki yanında sizin görmediğiniz bi sineği vuruyor??illustrasyon bu herşey olabilir.ben tekniğe bakarım.ışık gölge olaylarına dal derim.o zaman işte süper olucak.çizim iyi çünkü.bi de çimler belli çizmişsin ama olmamış:)tek renk.basit çiz okadar uğraşma ama göze güzel gelsin.o da renk tonlarıyla ve ışık gölgeyle..kolay gelsin iyi gidiyor.

Kappadoks

🌱Yeni Üye🌱
hocam mantık hatası olduğunu belirtecem.resimde ilk yanlış o kısa mesafeden zıplayarak ok atmaz.sonra ayı o kısa mesafede o şekilde ayağa kalkıp bakmaz.sonra ayının boyutu insana göre çok ufak.bilmiyorum ağzı açık bir insanın bu kadar çatık kaş olmasıda yanlış sanki. doğuştan kaşlar öle olması lazım.adamın üstündeki yelek de kaymış.hatalar ufak hocam da kalemin güzel :)

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu hatayı bende yapıyorum detaylara fazla takılıp resmin bütünlüğünü yakalıyamıyorum bazen. iyi çizmişsin ama yanlış çizmişsin.böyle olunca birtürlü resim bitti diyemiyor insan hep bir eksik çarpıyor gözüne.