Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bedava Sitem Hakkında.?

hocaz53

🌱Yeni Üye🌱
Hoşgeldin Baktığın İçin Saol

Şimdi ben tr.gg sitesi yapıyorum ve bir tane video da gördüm dreamviewer 8 ile tasarım yapıyor ben aynen uyguluyorum ama bu sonlara doğru hep bir sıkıntı oluyor örnek olarak bakın kesinlikle reklam vermek istemem zaten o kadar büyük bir sitede değil Hocaz53 - anasayfa bu kadarını yapıyorum yanlız
linklendirme işlemide tmm ama mesela ana sayfaya tıklayınca görünecekler veya başka bir yere tıklayınca görünecekleri nasıl deişe biliriim... sad.gif Bir Yardımcı Olursanız çok minnettar kalırım....

Bu Benim Bugunki 2.Konumdur Sorun Çıkmaz İnş.

Benzer konular

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Anladığım Kadarı ile TR.GG. Bedava sitem sisteminize Dreamweaver ile hazırladığın tasarımı yüklemek istiyorsun. Sanırım TR.GG FTP Protokolünü vermıyor kullanıcılara. Sadece Site kullanabileceğiniz Şablonları Site Yönetim Panelinizden değiştirip Sayfa Ekleyebiliyorsunuz.
Bu Şekilde Tam Anlamıyla Web Programlamaya geçiş yaptınız sayılmaz Size Önerim;

Bir Domain alıp, Hosting İle Kendi başınıza araştırarak birşeyler yapmanız. Türkiye Arama Sayfa Sonuçlarında Çok Bilgii verici makaleler var, Videolu anlatımlar. Sorunun olursa yazarsın.. Tekrar Söylüyorum Dediğinizi anlamadım pek fazla ama. inşallah yardımcı olabilmişimdir.

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam tr.gg de ftp destegi yok bea senı yemısler galıba bıde vıdeo lınkını atsanda ıncelesek?:)