Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bedir süpermarket insert çalışmam

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
87047654.jpg

48538789.jpg

Benzer konular

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
kardeş hepsi güzelde ürün reklşerini beğenmedim hada canlı bir hale getirebilirdin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma amaca uygun.Ancak iletişim bilgilerini sansürlemeyi unutmuşsunuz sanırım.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çok beğendim temiz bir çalışma, gözü rahatsız eden hiçbirşey yok, karışıklık yok, amacına uygun.
Emeğine sağlık.

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
o sarı olan fiyat oklarını lila (C 40 M 100) daha güzel olur gibi.. emeğine sağlık

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence Bedir yazısı yamuk olmamalı. Firma isimlerini çarpuk çurpuk kullanmayı doğru bulmuyorum zira bu tanıtımı 70 yaşındaki bir kadın eline aldığında okumakta zorlanabilir.
"MANAV REYONUNDA İNANILMAZ İNDİRİMLER BEDİR'DE!" olarak düzeltmelisiniz.

Emeğe saygılar.............................................

By-DeSiGnEr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma olmuş iyi çalışmalar...

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
tukas ketcap ve mayonez yazilarinizi kontrol edin hata var (ketcep mayones) yazmissiniz tukas´in "s" sinde de noktalama eksik, ege baglari yazisinda yumsatma isareti eksik

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
tukas ketcap ve mayonez yazilarinizi kontrol edin hata var (ketcep mayones) yazmissiniz tukas´in "s" sinde de noktalama eksik, ege baglari yazisinda yumsatma isareti eksik

dikkatiniz için teşekkürler. yazıları yardımcılarım yazıyor bu yüzden bu ufak hatalar. aslında hatanın büyüğü küçüğü olmaz ama.. genede teşekkürler. bunu yazanlar ve benim gibi son kontrolü yapanlar bu dili sonradan öğrendiğimiz için olsa gerek!!

tasarimgk

🌱Yeni Üye🌱
çalışma gayet açık olmuş ama renk kullanımı biraz daha koyu olabilir. bende haftada bir kere insert hazırlıyorum ancak elimde yeterince ürün resmi yok. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden ilginize teşekkürler.

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
çalışma gayet açık olmuş ama renk kullanımı biraz daha koyu olabilir. bende haftada bir kere insert hazırlıyorum ancak elimde yeterince ürün resmi yok. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden ilginize teşekkürler.

elimde +100 gb market ürün arşivim var bu nasıl paylaşılır ki bilemiyorum. bırak internetten upload etmeyi hard diske bile kopyalaması çok zaman alıyorr..

blackgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence ürünlerin oldugu kutular (ürünlerle birlikte) eğik olmamalıydı ama yine de iyi calışma tebrik ederim.

Görseller baskıda bazı ürünler kötü (karanlık/siyah) çıkacaktır. Renk ayarlarını yapanız gerekirdi. Örn; seysu, ariel (leke cıkarıcı), signal (diş macunu)

Çalışma bu haliyle baskıya gittiyse çok fazla hatası var.
örnek olarak bir kac tanesi şunlar;
1) signal ürünlerinin yerleri karışmış (macun görselinde fırca - fırca görselinde macun)
2) ajaks hatası (ajax olmalı) kuru fasülye hatası ( kuru fasulye olmalı) silen tuvalet kagıdı hatası (kağıdı olmalı) - cok fazla kelime hatası var
3) dimes meyvesuyu kolisi 00.00 tl (bedeva olmuş)

Hataları düzeltirsen daha iyi sorunsuz calışmalar hazırlamış olursun.

hoscakal....