Neler yeni

Bekleyiş...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
duvarpg6.jpg

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir kare

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
pek bekleyiş olmamış ama...çok belli olmuş biyerler de fotoğraf makinesi olduğu...daha doğal albilirdi...ama güzel poz ...:)

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim yorumlar için. Amacım zaten doğal bir fotoğraf ortaya koymak değildi tam olarak. Dikkat ederseniz fotoğraftaki duvar dokusunda taşlarda görsellerde farklı bir doku var tek kareden HDR tekniği uygulandı..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim yorumlar için. Amacım zaten doğal bir fotoğraf ortaya koymak değildi tam olarak. Dikkat ederseniz fotoğraftaki duvar dokusunda taşlarda görsellerde farklı bir doku var tek kareden HDR tekniği uygulandı..

ortam gerçekten çok güzel ama bekleyiş demişsin ben o bakımdan dedim...yoksa bi sözüm olamaz...fotoğraf güzel...:angel:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence hocam modeli kaldır oradan kare çok güzel HDR de tam kararında olmuş

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hımm anladım haklı olabilirsin. Teşekkür ederim. Vurgu sadece model üzerine çalışmanın asıl amacı HDR uygulamasıydı sevgili kardeşim HDR açısından efekti dengeli olarak kullanabilmişsem ne güsel..
Biliyosun HDR insanlar üzerinde biras daha farklı oluyor diğer görsellere göre her zaman ii sonuç vermior

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence bekleyen adamın yüzünde hafif de olsa hüzün olur..bu adam gayet mutlu poz vermiş :))

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine sağlık dostum, herşey yerli yerinde, model ayrıntı olsa gerek

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Aynen öyle model burada sadece bir ayrıntı amacıyla var.. Asıl vurgu kadrajdaki görsellik VE HDR uygulaması amaçlanarak yapıldı.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
sokak olarak görünümü çok güzel