Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok özel hediyelerle zor okunuyor. pc'nin markası sanırım toshiba ve dekupesi kötü. ancak işe gelinirsen çok güzel bir tasarım. ben çok beğendim.beko ve grundig markalarının kurumsal renkleri ve çizimleri gayet güzel olmuş. eline emeğine sağlık
çok özel hediyelerle zor okunuyor. pc'nin markası sanırım toshiba ve dekupesi kötü. ancak işe gelinirsen çok güzel bir tasarım. ben çok beğendim.beko ve grundig markalarının kurumsal renkleri ve çizimleri gayet güzel olmuş. eline emeğine sağlık
değerlendirmeler için teşekkürler. Fakat decupesi kötü dediğiniz kısımlar özellikle yapılmış bi durum. Sizde taktir edersinizki böyle bir decupe yapılması çok komik olur iyi çalışmalar
'özel fiyat' mı? yoksa 'çok özel fiyat' mı? bir seçim yapmalısın bence=) renkler ve fontlar bence gayet hoş. göz yormayan bir afiş olmuş. son olarak laptopu düz beyaz bir stroke daha güzel gösterecektir diye düşünüyorum. eline sağlık..
bence bilgisayara verdiğin çerçeve efekti hoş durmuş.. tasarımda bi okadar güzel.. elerine sağlık.. birde arkadasın dediği gibi özel fiyat yazıısı ile çok özel fiyat yanyana pek olmamış.. çok hoş bi çalışma. tebrkler