Documentary Intro on Vimeo
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 1 Ağu 2010 #1 Documentary Intro on Vimeo
hsyngngr 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 337 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.huseyingungor.org 2 Ağu 2010 #2 çok basit bi çalışma olmuş
Aldarion 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 2 Ağu 2010 #3 Ellerinize sağlık güzel olmuş ancak biraz sığ kalmış.
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 3 Ağu 2010 #4 hsyngngr' Alıntı: çok basit bi çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Aldarion' Alıntı: Ellerinize sağlık güzel olmuş ancak biraz sığ kalmış. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler.Evet biraz boş kalmış bence de,düzenlemek gerek.
hsyngngr' Alıntı: çok basit bi çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Aldarion' Alıntı: Ellerinize sağlık güzel olmuş ancak biraz sığ kalmış. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler.Evet biraz boş kalmış bence de,düzenlemek gerek.
A1bay 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Tem 2010 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.turknight.com 4 Ağu 2010 #5 Benim ilk çalışmama çok benziyor bende yeniyim güzel olmuş =)))) ellerine sağlık
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 6 Ağu 2010 #6 A1bay' Alıntı: Benim ilk çalışmama çok benziyor bende yeniyim güzel olmuş =)))) ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Öylesine sade bir çalışma oldu,yakında sadeliği doldurmaya çalışacağım,bakalım.
A1bay' Alıntı: Benim ilk çalışmama çok benziyor bende yeniyim güzel olmuş =)))) ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Öylesine sade bir çalışma oldu,yakında sadeliği doldurmaya çalışacağım,bakalım.