Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neslisah hoşgeldin; çok güzel bir bölümde okuyorsun ve kendini geliştirebileceğin her soruna cevap bulabileceğin büyük bir siteye üye oldun. Sana tavsiyem ilk işi olarak forum kurallarını güzelce oku.
neslisah hoşgeldin; çok güzel bir bölümde okuyorsun ve kendini geliştirebileceğin her soruna cevap bulabileceğin büyük bir siteye üye oldun. Sana tavsiyem ilk işi olarak forum kurallarını güzelce oku.
teşekkür ederim.. bende başka bi forumda moderatörlük yaptığım için her zamn yeni üye olan herkese ilk forum kurallarını okumasını sölüyorum üye olmadan önce her zamn okurum forum kurallarını ondan sora üye olurum zaten ama yinede saol uyardığın için
biliyorum yaa her yerde böle diyosunuz ben acemiyim sizin kadar engin bi bilgiye sahip değilim bu siteyle ilgili .Ben etiket çıkarmayı bilmediğim için yazdım bilsem ben niye aralara yazıyım kusura bakmayın:sad:
♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.