Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ben geldimm :)

Halil İbrahim1

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.myspace.com
Herkeze merhaba. Grafiker olma yolunda emin adımlarla ilerleyen biriyim demek isterdim ama daha yeni kursuna başladım.Şayet ilerki günlerde,aylarda grafiker oldum da diyecem inşallah ama şimdilik amatörüz çevre falanda yok öyle ben grafikerim yok şöyle güzel yok şöyle zor ya da kolay şöyle eğlenceli ya da sıkıcı diyebilecek :)) artık burda yardıma muhtaç grafikerlere yardım eden birileri çıkar umarım :sweating:

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Doğru yere gelmişsiniz, hoşgeldiniz, umarım faydalı olur :)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mutlaka yardıma koşan birileri çıkar, emin olun.
Hosgeldiniz bu arada....
Ama mesleği; grafiker yapmışsınız, daha grafiker değilim diyorsunuz.. Değiştirseniz bence daha iyi olur değil mi? Grafikerlere haksızlık yapmış olmayız.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz :). Ne kadar güzel, sadece kursla grafiker olunamayacağının bilincindesiniz.

Ben bu sitede çok şey öğrendim, sizin de bundan payınızı fazlasıyla alacağınızı umuyorum :).

Halil İbrahim1

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.myspace.com
Ben teşekkür ederim anlayışın için. :smile:
Grafiker olabilmemiz ümidiyle...:angel::angel:

bende onu ümid ediyorum.bana çokta eğlenceli bi meslek gibi geldi eminim zorlukları olduğuna ama bakıcaz ve görücez zaten öğrendikçe başınızı şişiririm :D

Hoşgeldiniz :). Ne kadar güzel, sadece kursla grafiker olunamayacağının bilincindesiniz.

Ben bu sitede çok şey öğrendim, sizin de bundan payınızı fazlasıyla alacağınızı umuyorum :).

hoşbuldum teşekkürler :) sen ve senin gibiler öğrendiklerini aktardıkça paylaştıkça bende çok şey kapıcağımı umuyorum :)

Hoşgelmişsiniz.. :)

hoşgörmüşüz :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz.İyi forumlar.
Size imrendim doğrusu.
Bir kaç ay içerisinde grafiker olabileceğiniz potansiyelinizin olduğuna inanıyorsunuz.
Ne güzel.

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
hoşgeldiniz iyi çalışmalar :)

Halil İbrahim1

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.myspace.com
Hoşgeldiniz.İyi forumlar.
Size imrendim doğrusu.
Bir kaç ay içerisinde grafiker olabileceğiniz potansiyelinizin olduğuna inanıyorsunuz.
Ne güzel.

hoşbuldum teşekkürler. yanlız bi kaç ay içinde grafiker olma potansiyeli taşımakla bi kaç ay içinde grafiker olunabilir mi bunu bilmiyorum ;) bu inancı taşımak güzel bişeyse zaman dert değilde grafiker olucağıma kesinlikle inanıyorum sanırım güzel bişey bu ?? tekrar teşekkürler.

hoşgeldiniz iyi çalışmalar :)

teşekkürlerr hoşbuldum :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Mutlaka yardıma koşan birileri çıkar, emin olun.
Hosgeldiniz bu arada....
Ama mesleği; grafiker yapmışsınız, daha grafiker değilim diyorsunuz.. Değiştirseniz bence daha iyi olur değil mi? Grafikerlere haksızlık yapmış olmayız.

katılıyorum kurbaa ya..hoşgeldiniz bu arada tekrar:)