Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ben yeni üye meltem

meltem358

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bn okulu tanıtacak bir afiş yapmam gerekio lütfen bana fikir verin bn daha bu sene görüorum bu programları yardıma ihtiyacım var:>:>

Benzer konular

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm
okulun fotograflarını temin et ilk önce varmı bilmiyorum ama..
Sonra nasıl bir ölçüde yani kağıt büyüklüğü ne olucak..
tanıtım yazıları hazır mı sen mi kafandan yazacaksın...

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum okul kendini tanıtacak bir afişi neden sana verdiki; Grafikerlik hakkında veya grafik programlarındaki tecrüben ne kadar. Hadi sana diyelimki fotoğraları bul birde program corel, freehand, photoshop, bu programlardan birinde yeni bir sayfa aç ve işlemeye başla. Ne kadar yardımcı olabiliriz bu şekilde. Sen iyisimi biraz sitedeki konuları incele, programlar hakkındaki konulara bak eksik noktalarını sor yardımcı olalım.

Ardakaşlar ben artık okulların verdiği internet ödevlerinden bıktım usandım. Öğretmenler bu ödevleri neye göre veriyor. Öğrencinin evinde bilgisayarı yok. Ne yapcak bu öğrenci interne kafeleremi gidecek veya benim gibi hatır gönül bir eşine dostunamı yaptıracak. 10 yaşında - 9 yaşında bir çocuğun kafelere gitmesi ne kadar doğru. Okullarda Bilgisayar derslerinde bu konular neden ele alınmıyor veya okullarda neden ücretsiz bilgisayar ve internet öğrencilere sağlanmıyor. Teşekkür ederim.

can_grafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç uraşma bulundun ili söle dökümanları hazır et siteden bir arkadaşa riica et oluru bu:D:D emeklemeden yürümek olurmu arkadaşım :D

meltem358

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ama bn yeterince hakimim photoshop ve guarka şimdi ise freehand öğreniorum sadece yardım istediğim konu nasıl bişi yapmamla lgili yani görsellik=)nasıl yapacağım deiil=)=)

ayrıca resimlerim var ve slogan bulurum siz tasarım görsellikten haber verin bn 5-6 tane yaptım ama daha iiisini yapmak istiorum =)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar ama bn yeterince hakimim photoshop ve guarka şimdi ise freehand öğreniorum sadece yardım istediğim konu nasıl bişi yapmamla lgili yani görsellik=)nasıl yapacağım deiil=)=)

ayrıca resimlerim var ve slogan bulurum siz tasarım görsellikten haber verin bn 5-6 tane yaptım ama daha iiisini yapmak istiorum =)

Siz Yaptıklarınızdan Bir Kaçını Bizlerle Paylaşın Bizde Ona göre Yorum Yapalım Bilgi Alışverişi her zaman faydalı olur ama önce birşey olması gerekir ortada ;)

81066248li2.jpg

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Siz Yaptıklarınızdan Bir Kaçını Bizlerle Paylaşın Bizde Ona göre Yorum Yapalım Bilgi Alışverişi her zaman faydalı olur ama önce birşey olması gerekir ortada ;)

81066248li2.jpg

öğrenci okula göre biraz büyükmü olmuş ne :)

meltem358

🌱Yeni Üye🌱
pek alışamadım siteye nasıl çalışma eklicem =)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
super yanitti tebrikler...

CaqLar

🌱Yeni Üye🌱
Düsüncelerini nasıL yansItmak IstIyOrsan Oyle yap sana kaLmIs..

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
okulu tanıtacak bir şey olacaksa klassik şekillerden kaçın insanlart artık daha yaratıcı ve daha göze batan şeylerden hoşlanmaya başladı. bir çubuk ali yapacağına daha güzel bir şeyler yapmaya çalış.başka tavsiyeler istersen yazmay yeterli.

timoteyn

🌱Yeni Üye🌱
Afiş hazırlarken belli kalıplara bağlı kalabilirsin. Okulun tanıtımını yapacaksan onun hangi yönünü ortaya çıakracağına karar ver. Neden bu okulu tanıtacağını düşün. (?) Ayırt edici taraflarından başla düşünmeye? Kendine sorular sor en başta. Bir çalışmanın 101 farklı yönü vardır. Genel bir çalışma konsepti olarak bir fikrin vardır umarım. Diğer afişleri inceleyip kullanılan fikirlerle kendine özgün bir yol seçebilirsin.

SMART_

🌱Yeni Üye🌱
Yalnız öğrencini kaşı gösü nerde :D bölee öğrencimi olur :p Ayrıca öğrencinin dekupesi olmamıs :p kenarları birazdaha yumusak geçişli yapsan bence daha bir estetik dururdu :p okulunda bahcesini göremedim eğer arka tarafta kalıyorsa bu konudada bizi bilgilendirmen gerekir :)