Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

benden bi kaç alıntı...

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshopu pek bilmiyorum ama kendimce bi kaç çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum

alaskas304tkaov3.jpg

bal305kkarikatrrc9.jpg

grafikfi6.jpg

benimresmimxk7.jpg

yaptığım espri katmayı severim özellikle bir ürünün tanıtımında slogan yapmak isterim görsel ve sözel olarak başarılı olduğum için grafikerlik düşünüyorum :smile:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi öncelikle bu düşünceniz oldukça yanlış
"sözel olarak başarılı olduğum için grafikerlik düşünüyorum"
Grafikerlik sözel mantık güdülebilenecek bir meslek değildir. Site içi prof. çalışmalarla kendi çalışmalarınızı algı yolu ile idrak etmeye çalışırsanız ne demek istediğimi kavrayabileceğinize eminim

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
görsel olarak ta yaptıgın calısmalardan o kadar iyi olabileceğini düşünmüyorum :(
Özellikle kesimlerin berbat :D

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
berbat olduğunu biliyorum ama bunları ilk kez yaptım henüz photoshop hakkında bişey bilmediğim için bilgisayardan rastgele kesimler yaptım daha iyi öğrenmeye çalışacağım

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafikerlik ah ah bunu tabir düz mantığa bağlamak ve hiçbir altarnetifi yokmus gibi söylemek aslında çok yalnış, 3yıl lise grafik tasarim suan üni. 2. tasarim basim yayımcılık öğrencisiyim ben biraz bu konuyu sana kabaca anlatmak isterim.

Grafiker Tasarimcı Ve Grafiker aslında aynı düzlemde ayrı konulardır bana göre şuan matbaalarda gelen işleri düzenleyip basanada grafiker deniyor bir işi sıfırdan tasarlayanada grafiker deniyor sen önce bu mantığı kavraman lazım.

Yetenek, haley ve düşünce gücünü en iyi şekilde birleştirip işine aktardığın zamn bence sorunsuz bir iş bir tasarim ortaya çıkıyor bu nedenle herzamn vizyonunu geniş tutmaya bak derim ben

Benim fikirlerim bunlar tabi, umarım bir nebze fikir vermiştir

Ünlü bir söz vardır çok önemli tasarim kitaplarında,
HERKESİN BİLDİĞİNİ BİLMEK HİÇBİRŞEY BİLMEMEKTİR diye....!

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
HERKESİN BİLDİĞİNİ BİLMEK HİÇBİRŞEY BİLMEMEKTİR işte ben bu söze katılıyorum güzel resim yapan herkes grafiker olamaz ki bunun için yetenek dışında hayal gücü ve vizyon lazım biliyorum işte bende hayal gücü var vizyonum oldukça geniş ancak resimde az yetenekliyim daha kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
senı tebrık edıyorum.
ewet yaptıgın ısler ıyı dıyemeyecegım hatta kotu demek daha dogru olur ama ısın guzel tarafı sende bunun farkındasın...
Burda yapılan ıslerı mutlaka ıncelemıssındır, bu kadar mukemmel ıslerın oldugu sıteye kendı ıslerının kotu oldugunu bıle bıle koyma cesaretı gostermıssın... senı alkıslıyorum gercekten... Umarım ılerde yapacagın ısler mukemmel olur

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senı tebrık edıyorum.
ewet yaptıgın ısler ıyı dıyemeyecegım hatta kotu demek daha dogru olur ama ısın guzel tarafı sende bunun farkındasın...
Burda yapılan ıslerı mutlaka ıncelemıssındır, bu kadar mukemmel ıslerın oldugu sıteye kendı ıslerının kotu oldugunu bıle bıle koyma cesaretı gostermıssın... senı alkıslıyorum gercekten... Umarım ılerde yapacagın ısler mukemmel olur

çok teşekkür ederim :) evet kötü olduğunun farkındayım çalışmalarımın ve bunca güzel eserlerin içine koydum çünkü hatamın nerde olduğunu ve neler yapmam gerketiğini siz değerli grafikerlerden öğrenmek istedim :smile: gerçekten bunun eğitimini alırsam eğer mükemmel işler çıkarabileceğime inanıyorum çevremdeki kimse bana inanmazken ben kendimi destekleyerek en zor yolu aşmaya çalışıyorum çizdiğim resimleri hiçbirini güzel bulmuyorum aslında çünkü grafikerliğin anahtarının bu olduğunu düşünüyorum herzaman iyisi değil en iyisi hatta en en iyisini yapabilmektir grafikerlik...yanılıyomuyum sizce :angel:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
belki katı bir yorum ama ben çalışma adına birşey göremiyorum...

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Zihninde bazı şeyleri iyi canlandırabiliosun
ama bunu görsel olarak tasarlıycağın zaman, esprili bile olsa BELLİ bi konuda tasarlarsn daha iyi olur. Program kullanmak konusundada photoshop geliştirmeni tercih ederim
Başarılar...

gnc90

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma ama ben zirzoop arkadasa katılıyorum çünkü bende 3 yıldır garfik bölümü okuyorumm artık bilgisayar basında 3-5 uyduruk afiş yapana bile grafiker diyorlar artı sözelliklede bir alakası yok

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zihninde bazı şeyleri iyi canlandırabiliosun
ama bunu görsel olarak tasarlıycağın zaman, esprili bile olsa BELLİ bi konuda tasarlarsn daha iyi olur. Program kullanmak konusundada photoshop geliştirmeni tercih ederim
Başarılar...

evet aslında zihnimde o kadar çok şey var ki ama bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece :smile: özellikle karikatür çizmek istiyorum mesela espri yapmak hobimdir ve kesinlikle photoshopu öğrenicem :wink: tavsiyelerini dikkate alıyorum :smile:

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakma ama ben zirzoop arkadasa katılıyorum çünkü bende 3 yıldır garfik bölümü okuyorumm artık bilgisayar basında 3-5 uyduruk afiş yapana bile grafiker diyorlar artı sözelliklede bir alakası yok

evet haklısın bende buna karşıyım çünkü bilgisayarda afiş hazırlamak çok basit herkes yapabiliyor ayrıca pardon sözel yetenek derken sanırım yanlış biliyormuşum onu bi yerde görmüştüm öyle aklımda kalmış o cümlemi dikkate almayın :wink: bende bu yüzden önce çizim yapıyorum daha sonra renkli resimler kendimce bişeylerle yeteneğimi geliştirmeye çalışıyorum ilkokula başlarken okuma yazma bilerek başlanmaz ya bende öyle önce grafikerliğin harflerini söküyorum sonra okumaya geçeceğim :D