Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Benden De AmatÖr Çekİmler

Benzer konular

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
komposizyon olarak dağınık farkındayım... ama ilk defa netlik çalışması yaptım denemek için

jelibonlar işi bozmuş ama wazgecemedıklerımız arasında

Son düzenleme:

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
en son çalışmam

tüm fotoğraf çekimlerim için tereddüt etmeden olumlu olumsuz yorum yapabilirsiniz yorumlarınız amatör çalışmalarıma yansıyacaktır ...

Son düzenleme:

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Tüm fotoğrafların exif bilgilerinde noritsu koki yazmakta; bu minilab markası, fotoğrafları fotoğraf makinası yerine minilab kullanarak çekmeyi nasıl başardınız...? :D Yanıt beklediğim bir soru...

Şaka bir tarafa geliştirilmesi gereken yönleri çok fazla. Özellikle kompozisyon konusunda forumdaki kaynakları taramanız ve konuları tekrarlamanızı öneririm. Ardından renk konusuna eğilin biraz. Ayrıca bebeklerin ve kedi köpek gibi hayvanların fotoğraflarını çekerken flaş kullanmamaya özen gösterin.

Biraz araştırmanın ardından çalışmalarınızı tekrarlayın, gelişmeleri birlikte takip edelim.

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
ilk öncelikle yorumunuz için tşkkür ederıım şakanızı hala anlamış degılım ama en son foto harıç tum fotograflar canon eos 300 tarafından benım gözümden cekılmıştr en son şarap bardagı ıse mp4 den cekılmıştr ... bebek ve hayvanları cekerken flash kullnmamayı sımdı öğrendım ama bunu gecrklestrıcem tekrar teşekkür ettim ...

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Fotoğrafların exif bilgisinde görüntünün alındığı cihaz olarak (ekipman modeli diye geçer) noritsu koki yazmakta. Yani fotoğrafı noritsu ile çekmişsiniz gibi görünüyor. Hal böyle olunca küçük bir espri yapasım geldi.

Minik Bilgi:
Exif bilgisine ulaşmanın yolu: fotoğrafı sağ tıklayıp özellikler deyin, özet sekmesinde gelişmiş'i tıklayın. Belli durumlar dışında Fotoğrafın çekim tarihinden enstantane değerine, diyyaframa kadar tüm bilgilere ulaşırsınız. EOS 1ds modellerinde bulunan GPS fotoğrafı nerede çektiğinizi bile gösterir.

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
evet teşşkür ettım gorebıldım nıhayet ama norıtsı kokı bıldıgım kadarıyla fotoğraf cekme makınesı degıl bı nevı tarayıcı banyodan sonra baskıları cd ye atan ... ee ben norıtsı makınesıyle cekım yapamacagıma gore :D ama çok doğal neden öyle yazdgını anladım çünkü benım makınem manuel ve çalıştıgım bı fotografcı var ben filmlerımı verıp sadece cd ye baskı alıyorum ayrıca elımde kagıtları dolaştrmıyorum en son baskı makınesınden cıktıgı ıcın yazması çok normal ama hıc dıkkat etmemış yanı pekde ılgılndrmıyodu ama sağolun :D