Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

benzerden öte resmen çalıntı | seruvenist çalışmalarını çalmışlar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yani pes demekten başka bi şey yok söyleyecek. İnsanda biraz utanma sıkılma olur yaa.
Başkasının çalışmalarını benim logo çalışmalarım diye millete göstermeye kalkışmak.Bu nasıl bir anlayış ve pişkinliktir yaa. Be adam hiç mi utanmaz sıkılmazsın. Bunları referans olarak gösterip iş mi kovalayacaksın. Piyasayı bu tip zihniyette olanlar berbat hale getirdi zaten.
Bir de tasarımcı diye ortalıkta gezerler utanmadan.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İsim vermek kurallara aykırı sanırım...Ama iyi yapmışsınız, ellerinize sağlık, ohh! olsun yine de...Canım Antalyamı mahvediyorlar...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Gururum okşandı :D Şaka bir yana bu tip olaylara kızmıyorum artık çünkü bunları yapabilecek adam zati tasarım çalmaz yapamayan adamda bunları portfolyosuna atsa müşterisine bu ayarda iş yapamaz. Bunuda müşteri anlasın bi zahmet.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Gururum okşandı :D Şaka bir yana bu tip olaylara kızmıyorum artık çünkü bunları yapabilecek adam zati tasarım çalmaz yapamayan adamda bunları portfolyosuna atsa müşterisine bu ayarda iş yapamaz. Bunuda müşteri anlasın bi zahmet.

İşte bunu ayakta alkışlarım, ama emek hırsızlığı ve bu ülkede bu kadar basit bir şekilde paçayı yırtabildikleri için çokça rastlanan hatta artık kafa patlatmak eskizler hazırlamak yerine hazır olanı değiştirmek insanlara daha kolay gelmeye başladı önüne geçilmez ise sanırım sanatında bir önemi kalmayacak