Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşağıya doğru yazılmış olan DESİGN'ın D'sini görmek bir hayli zor oluyor,biraz daha net anlaşılabilir,sade bir yazı ile yazılırsa daha hoş olabileceğini düşünüyorum.
D konusunda arkadaşla aynı fikirdeyim. İsminizle sıfatınızın altına(yanına mı demeliyim yoksa) minik bir çizgi koyarsanız bu sorun ortadan kalkacaktır.
iyi günler hastanede çalışıyorum ve el broşürü hazırlıyoruz ama tasarım konusunda net bir fikire sahip değiliz.Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.Not:Grafiker değilim sağlık çalışanıyım yardımcı olursanız sevinirim size yazıları gönderip el broşürü tasarlarsanız başhekimimede beğendirirsem süper olur yada programı nedir bunun (
iyi günler hastanede çalışıyorum ve el broşürü hazırlıyoruz ama tasarım konusunda net bir fikire sahip değiliz.Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.Not:Grafiker değilim sağlık çalışanıyım yardımcı olursanız sevinirim size yazıları gönderip el broşürü tasarlarsanız başhekimimede beğendirirsem süper olur yada programı nedir bunun (
Grafikerler.net e ait hiç bir alanda bedeli ödenmeden iş yeri ismi önerisi ya da markaya slogan isteği yapılamaz.
Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu işveren ilanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.
Öncelikle bir grafikerin yapmaması gereken talihsiz bir hata yapmışsın.. (D harfini aşağıya doğru çekiştirmen) Objelerin veya harflerin orjinal formatını bozup, sağa sola çekiştirmek heleki kendi kartvizitinde...
Keza dikey kartviziti yatay olarak sunman işi savsakladığını gösterir ki imajını ikinci kez zedelemiş oldun..
Bu tür ayrıtılara çok dikkat etmelisin, özellikle kendi tanıtımını yapıyorsan Kolay gelsin..