Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olmuş ben de anlamam bunlardan ama suya yansıyan başka ağaçlar var gibi oradaki ağaçlarla uymuyor gibi siz de bi bakarsanız. Benim dikkatimi orası çekti. Ama çok süper olmuş.
Güzel olmuş ben de anlamam bunlardan ama suya yansıyan başka ağaçlar var gibi oradaki ağaçlarla uymuyor gibi siz de bi bakarsanız. Benim dikkatimi orası çekti. Ama çok süper olmuş.
Ağaç köklerinin yansımalarını temizledim aslında. Soldaki ince ayrıntıları kastettiniz sanırım, onların doğal olduğunu düşündüğüm için ellemedim. Yorumun için teşekkürler..
O kadar farklı fotoyu gayet uyumlu buluşturmuşsunuz.. Işık ve gölge uyuşmazlığı olmalı diye dikkatle baktım ama hiç bir sorun göremedim.. Sadece suda binanın yansıması olmalıydı sanırım..
Aslında beni biraz zorladı gölge ve ışık ama hallettim ) Evin gölgesi var aslında, opacity biraz fazla vermişim o nedenle çok az görünüyor. Teşekkürler..